Τί ακριβώς είναι το indoor cycling;
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ποδηλασίας σε αίθουσα. Γυμναστείτε και κάψτε εύκολα έως 600kcal! Το πρόγραμμα indoor cycling, χρησιμοποιώντας στατικά ποδήλατα μέσα στην αίθουσα και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου instructor, έχει πολλά να προσφέρει στους φανατικούς του!

 

Με σημαντικά σωματικά οφέλη (γυμνάζει πόδια, μπράτσα, ώμους και κοιλιακούς) απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών και των δύο φύλων! Ακολουθώντας τις οδηγίες του εξειδικευμένου instructor, εκτελείς το πρόγραμμα προπόνησης χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο το ποδήλατο σου!

 

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;
Πώς γίνεται;
Η προπόνηση περιλαμβάνει ασκήσεις που γυμνάζουν όλες τις μυϊκές ομάδες που ενεργούν κατά την ποδηλασία και είναι διαλειμματική με εναλλαγές ρυθμού πάνω στο ποδήλατο. Η αντίσταση είναι ρυθμιζόμενη, υπάρχει φρένο και η σέλα ρυθμίζεται κάθετα και οριζόντια.

 

Τα οφέλη της προπόνησης 
* Μεγάλες καύσεις λίπους
* Αποτελεί μία από τις καλύτερες καρδιαγγειακές ασκήσεις

* Βελτιώνει την αντοχή, τη φυσική κατάσταση και αυξάνει την αερόβια ικανότητα
* Γυμνάζει και ενδυναμώνει όλες τις μυϊκές ομάδες
* Διασκεδάζει και προσφέρει ευεξία

 

Τί θα κάνουμε σε μία προπόνηση;
Το indoor cycling είναι μια ολοκληρωμένη αερόβια προπόνηση. Πραγματοποιούνται εντάσεις και αυξομειώσεις της αντίστασης. Ξεκινά με προθέρμανση πάνω στο ποδήλατο και στο τέλος ακολουθούν διατάσεις. Το μάθημα διαρκεί μέχρι 45 λεπτά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι  η πετσέτα σου και η ενυδάτωση πριν, κατά την διάρκεια και στο τέλος του μαθήματος!
Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food

1 ΣΧΟΛΙΟ