Το Gymnasium Pilates Studio είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα όργανα για την άσκηση με τη μέθοδο Pilates. Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα ARTaction, σας παρέχει τα πιο ασφαλή, αποτελεσματικά και όμορφα αισθητικά όργανα, τα οποία λειτουργούν με όλα τα μεγέθη σώματος και με όλες τις ειδικότητες Pilates. Όλα τα όργανα είναι χειροποίητα ελληνικής κατασκευής, με αντιολισθητικές και αντιμυκητιακές δερματίνες.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

REFORMER:Πρόκειται για ένα από το πια ευέλικτα όργανα εκγύμνασης , σχεδιασμένο από τον Joseph H. Pilates. Έχοντας ως βάση έναν απλό ξύλινο σκελετό, μία κινούμενη θέση, ελατήρια, μια δοκό τοποθέτησης ποδιών και δερμάτινους ρυθμιζόμενους ιμάντες, ο Pilates επινόησε ένα όργανο γυμναστικής που απευθύνεται ουσιαστικά σε κάθε μέλος του σώματος. Από τις πιέσεις ποδιών στους κοιλιακούς, στα χέρια, ακόμη και σε ασκήσεις σε όρθια θέση, ο Pilates ανέπτυξε ασκήσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάθε ασκούμενο, από τον αρχάριο έως τον εξαιρετικά γυμνασμένο.
Τα διαφορετικής δυναμικής ελατήρια παρέχουν αντίσταση και στήριξη καθώς ο ασκούμενος πιέζει τη δοκό στήριξης των ποδιών ή τραβάει τους ιμάντες, είτε ξαπλωτός είτε σε όρθια θέση. Ακόμη κι αν ξεκινήσει κάποιος εκτελώντας μόνο τις ασκήσεις που είχε αρχικά σχεδιάσει ο Pilates θα διαπιστώσει πως μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 50 διαφορετικές κινήσεις για να ταιριάξουν στις εξατομικευμένες ανάγκες και το επίπεδο του κάθε γυμναζόμενου. Οι ασκήσεις στο reformer προσφέρουν ένα αναζωογονητικό και ενεργητικό πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ βελτιώνουν τη δύναμη, τον τόνωση των μυών, την ευελιξία και τον συντονισμό.
WALL UNIT: Το wall unit αποτελείται από ελατήρια διαφόρων αντιστάσεων τα οποία προσφέρουν σύσφιξη και ενδυνάμωση όλων των μυών του σώματος και ειδικότερα των μυών της πλάτης και του αυχένα. Με τη βοήθεια των διαφορετικών θέσεων των λαβών, δημιουργούμε για εσάς ένα πλήθος ασκήσεων για πόδια, χέρια, κοιλιακούς.
WUNDA CHAIR: Η καρέκλα θαύμα, όπως μεταφράζεται, προσφέρει μεγάλη ποικιλία ασκήσεων. Είναι σχεδιασμένη να ενισχύσει τις μυϊκές ομάδες των κοιλιακών και των ραχιαίων δίνοντας στήριξη στον κορμό και βοηθώντας στην ευθυτενή του στάση.

Υπάρχουν ασκήσεις που μπορείτε να γυμνάσετε διασκεδαστικά τα χέρια και την πλάτη αφού σας ζητείτε να είστε ξαπλωμένοι, ανάσκελα, μπρούμυτα, όρθιοι ή εξολοκλήρου επάνω στο κάθισμα κάνοντας θαύματα! Ο ασκούμενος σταδιακά δυναμώνει και μπορεί να κατακτήσει ένα υψηλό τεχνικό επίπεδο και να εκτελεί ασκήσεις απαιτητικές, δύσκολες, ακόμη και ακροβατικές.

Κλείστε το δοκιμαστικό σας τώρα!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Studio Pilates λειτουργεί στα γυμναστήρια του δικτύου Gymnasium στο κέντρο (Τσιμσική 43, 2310251750), στον Εύοσμο (Ελευθερίας 53, Ν.Πολιτεία, 2310661608) και στην Καλαμαριά (Εθν.Αντιστάσεως 18, 2310488214). Σύντομα παντού!

PILATES STUDIO – GYMNASIUM

 

 

 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food