Εξοικονόμηση χρόνου: Ο ρυθμός των μαθημάτων και το είδος της γυμναστικής είναι τέτοιος που ο χρόνος περνάει διασκεδαστικά και σε συνδυασμό με το επίπεδο ενέργειας του προπονητή σας ξεχνάτε ότι στην ουσία γυμνάζεστε σκληρά.

Εξοικονόμηση χρημάτων: Το κόστος για το Small Group Personal training είναι περίπου τρεις φορές λιγότερο του Personal Training.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Η παρέα: είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίους θα μοιράζεστε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα.

Κίνητρο: Έχοντας κάποιον να σας λέει να γυμναστείτε σκληρότερα, να σας ενθαρρύνει και να σας θέτει στόχους ώστε να η ικανότητά σας να περάσει στο επόμενο επίπεδο, θα τα καταφέρετε. O προπονητής σας είναι εκεί για να σας καθοδηγεί, αλλά και να σας δίνει κίνητρο να προσπαθήσετε περισσότερο μέσω του ανταγωνισμού και της συντροφικότητας.

Ιδανικό για όλους:  Επιλέγετε σε συνεννόηση με τον προπονητή σας την μορφή της άσκησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας .

Ασφάλεια: Όταν αρχίζετε ένα νέο είδος γυμναστικής είναι φυσιολογικό να μπείτε σε μία νέα «ρουτίνα» φυσικής κατάστασης και είναι σημαντικό να αισθάνεστε ασφαλείς. Και η ασφάλεια είναι το κλειδί της επιτυχίας. Οι προπονητές είναι σε θέση να σας βοηθήσουν και να σας εξηγήσουν αυτό που κάνετε, πώς να το κάνετε, τι θα πρέπει να αισθάνεστε και τι να προσέξετε. Μην διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια.

Εξατομίκευση: Κάθε ασκούμενος έχει διαφορετική φυσική κατάσταση για αυτό ο προπονητής μπορεί να τροποποιήσει τις ασκήσεις έτσι ώστε να υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας των ασκήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων. Τα περισσότερα μαθήματα περιλαμβάνουν ασκήσεις για αρχάριους, μέτριους και έμπειρους.

Με μόνο 1 ώρα προπόνησης νιώθετε την αλλαγή στο σώμα σας αλλά και την ανανέωση που χρειάζεστε. Αποτελεσματικά, άμεσα, εύκολα και πάνω από όλα ευχάριστα. friend

Κάντε κλικ εδώ για την προσφορά μας στο eshop

ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food