Το πρόγραμμα Body Balance της Les Mills είναι ιδανικό για τον καθένα, ισορροπώντας σώμα και πνεύμα.

Ιδανικό για τον καθένα, αποτελεί συνδυασμό της μεθόδου της yoga, του Pilates και του tai chi, πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το μυαλό σας, το σώμα σας και τη ζωή σας.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Κατά τη διάρκεια του Body Balance, η μουσική που έχει επιλεγεί και παίζει, σας εμπνέει ώστε να μπορείτε να λυγίσετε και να τεντώσετε όλο το σώμα σας, μέσα από μια σειρά από απλές κινήσεις. Ο έλεγχος της αναπνοής είναι ένα μέρος του συνόλου των ασκήσεων και οι εκπαιδευτές παρέχουν πάντα επιλογές για εκείνους που μόλις έχουν ξεκινήσει.

Με το Body Balance ενδυναμώνετε όλο σας το σώμα και, φεύγοντας από το μάθημα, θα νιώθετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Ευτυχία!

Τα μαθήματα Body Balance έχουν διάρκεια 55 λεπτά.

Όλα τα προγράμματα της LES MILLS ανανεώνονται κάθε τρεις μήνες, δημιουργώντας ένα καινούργιο μάθημα με νέα μουσική και χορογραφίες.

Το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium σας παρέχει το πληρέστερο πακέτο μαθημάτων της νούμερο 1 εταιρείας στο group fitness Les Mills, εντελώς δωρεάν σε κάθε συνδρομή.

Δοκιμάστε δωρεάν για 7 ημέρες τις υπηρεσίες, τα ομαδικά μαθήματα Les Mills και όλες τις έξτρα παροχές μας, για να γνωρίσετε και να συγκρίνετε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Συμπληρώστε εδώ την καρτέλα σας και ξεκινήστε: http://gymx.gr/freetraining/

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food