Το BODY PUMP ™ αποτελεί το νούμερο ένα δυναμικό πρόγραμμα και το απολαμβάνουν εκατομμύρια ασκούμενοι παγκοσμίως!

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν μυϊκή ενδυνάμωση και γράμμωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Χρησιμοποιώντας ελαφρά έως μέτρια επιβάρυνση με πολλές επαναλήψεις, το BODY PUMP™ σας δίνει μια ολοκληρωμένη προπόνηση σχεδιασμένη να μεταμορφώσει όλο σας το σώμα. Σε κάθε μάθημα Body Pump θα κάνετε 800 επαναλήψεις και θα κάψετε μέχρι και 540 θερμίδες. Χάρη στη μέθοδο REP EFFECT (το φαινόμενο των επαναλήψεων), το BODY PUMP™ οδηγεί σε σμιλευμένους ώμους, δικεφάλους και τρικεφάλους, δυνατά πόδια χωρίς λίπος, σφιχτούς γλουτούς και δυνατό σώμα. Η χορογραφία που χρησιμοποιείται για κάθε κατηγορία ασκήσεων στοχεύει ειδικά στην καύση λίπους και θερμίδων και στην επίτευξη ουσιαστικής απώλειας λίπους και μυϊκής κόπωσης, με στόχο την αύξηση της δύναμης, και όχι του όγκου.


Οι εκπαιδευτές θα σας καθοδηγήσουν μέσα από επιστημονικά αποδεδειγμένες κινήσεις και τεχνικές  ενθάρρυνσης,  θα σας βρουν τα κίνητρα και την κατάλληλη μουσική – βοηθώντας σας να επιτύχετε πολύ περισσότερα από τον αρχικό σας στόχο!

Φεύγοντας από την προπόνηση, θα νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση!

Τα μαθήματα BODY PUMP™ έχουν διάρκεια 55 λεπτά.

Όλα τα προγράμματα της LES MILLS ανανεώνονται κάθε τρεις μήνες, δημιουργώντας ένα καινούργιο μάθημα με νέα μουσική και χορογραφίες.

Το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium σας παρέχει το πληρέστερο πακέτο μαθημάτων της νούμερο 1 εταιρείας στο group fitness Les Mills, εντελώς δωρεάν σε κάθε συνδρομή.

Δοκιμάστε δωρεάν για 7 ημέρες τις υπηρεσίες, τα ομαδικά μαθήματα Les Mills και όλες τις έξτρα παροχές μας, για να γνωρίσετε και να συγκρίνετε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Συμπληρώστε εδώ την καρτέλα σας και ξεκινήστε: http://gymx.gr/freetraining/

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food