Το GRIT® Series της Les Mills περιλαμβάνει τρία μοναδικά είδη υψηλής έντασης διαλειμματικής προπόνησης (ΗΙΙΤ), σχεδιασμένα το καθένα για εκπληκτικά  αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο. Με το Grit Series θα ξεπεράσεις τα όριά σου!

 

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

LES MILLS GRIT® Strength

Ενεργοποιεί όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες

Εκτοξεύει το μεταβολισμό σας και καίτε λίπος για ώρες μετά την προπόνηση

Διεγείρει την παραγωγή αυξητικής ορμόνης η οποία μειώνει το λίπος και βοηθά στην ανάπτυξη μυών

 

LES MILLS GRIT® Plyo

Δημιουργεί ένα ισχυρό, ευέλικτο και αθλητικό σώμα

Ενσωματώνει τις αρχές των πλειομετρικών ασκήσεων για να χτίσει δύναμη και ταχύτητα. Εντείνει την ενέργεια και αυξάνει την του σώματος και των μυών

 

LES MILLS GRIT® Cardio Καίει το λίπος και βελτιώνει άμεσα τις αθλητικές δυνατότητες. Εκκρηκτική προπόνηση βασισμένη στο βάρος του σώματος , πετυχαίνει τη μέγιστη καύση λίπους κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και για ώρες μετά.

 

Τα μαθήματα Body Balance έχουν διάρκεια 30 λεπτά.

Όλα τα προγράμματα της LES MILLS ανανεώνονται κάθε τρεις μήνες, δημιουργώντας ένα καινούργιο μάθημα με νέα μουσική και χορογραφίες.

Το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium σας παρέχει το πληρέστερο πακέτο μαθημάτων της νούμερο 1 εταιρείας στο group fitness Les Mills, εντελώς δωρεάν σε κάθε συνδρομή.

Δοκιμάστε δωρεάν για 7 ημέρες τις υπηρεσίες, τα ομαδικά μαθήματα Les Mills και όλες τις έξτρα παροχές μας, για να γνωρίσετε και να συγκρίνετε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Συμπληρώστε εδώ την καρτέλα σας και ξεκινήστε: http://gymx.gr/freetraining/

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food