Το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium ανακοινώνει τη συνεργασία του με την κορυφαία εταιρία ομαδικών προγραμμάτων παγκοσμίως Les Mills!

Η Les Mills είναι μία εταιρία που εδώ και τέσσερις δεκαετίες ασχολείται με το fitness και έχει δημιουργήσει ομαδικά προγράμματα προορισμένα να γυμνάσουν όλον τον πλανήτη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης προ-χορογραφημένων ομαδικών προγραμμάτων γυμναστικής και πιστοποίησης γυμναστηρίων και εκπαιδευτών σε όλο τον κόσμο.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Κάθε πρόγραμμα της Les Mills αναπτύσσεται στην έδρα της εταιρείας στη Νέα Ζηλανδία από μια εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών, αθλητίατρων, εργοφυσιολόγων και διαιτολόγων προκειμένου να είναι, όχι μόνο αποτελεσματικό, αλλά και απολύτως ασφαλές για τους αθλούμενους.

Η πολλά υποσχόμενη νέα συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 με τα μαθήματα BODY PUMP, BODY ATTACK, BODY COMBAT, BODY BALANCE, και GRIT SERIES, με σκοπό να χαρίσει στα μέλη των γυμναστηρίων Gymnasium μία μοναδική εμπειρία group training. Μία εμπειρία που θα σας κάνει να αγαπήσετε τη γυμναστική ακόμη περισσότερο!

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food