Γνωρίστε την υψηλής έντασης διαλλειματική προπόνηση (HIIT) GRIT SERIES!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

LES MILLS GRIT Cardio – υψηλής έντασης προπόνηση 30 λεπτών (HIIT) που βελτιώνει την καρδιαγγειακή συχνότητα, αυξάνει την ταχύτητα και μεγιστοποιεί το κάψιμο θερμίδων. Χρησιμοποιεί μια ποικιλία ασκήσεων σωματικού βάρους και παρέχει την απαραίτητη πρόκληση και ένταση για γρήγορα αποτελέσματα.


LES MILLS GRIT Strengh – ειδικά σχεδιασμένο για δύναμη, με στόχο τη δημιουργία καθαρού μυικού ιστού.
Η προπόνηση πραγματοποιείται με μια μπάρα, πλάκες επιβάρυνσης και το σωματικό βάρος των ασκούμενων, ώστε να χρησιμοποιούνται όλες οι μεγάλες μυικές ομάδες.


LES MILLS GRIT Plyo – προπόνηση βασισμένη σε πλειομετρικές κινήσεις και ειδικά σχεδιασμένη για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. Χρησιμοποιώντας ένα step και συνδυάζοντας εκρηκτικές και αλτικές ασκήσεις, μαζί με προπόνηση για την ευκινησία, αυξάνεται η εκρηκτικότητα με στόχο τη δημιουργία ενός σμιλευμένου και αθλητικού σώματος.

Γνωρίστε τη σειρά μαθημάτων Grit της Les Mills στο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium και εντάξτε το στο πρόγραμμα σας. Θα αλλάξετε τα όρια σας! Δωρεάν σε κάθε σας συνδρομή στα γυμναστήρια Τσιμισκή (πλατεία Odeon, 2310251750), Μπότσαρη (Μακεδονίας 69, 2310812656), Καλαμαριά (Εθν.Αντιστάσεως 18, 2310488214).

Πηγή: www.lesmillsgreece.gr

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food