Το γνωρίσαμε για πρώτη φορά στη FIBO, τη μεγαλύτερη έκθεση Wellness & Fitness παγκοσμίως. Με την τεχνολογία να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του fitness, η πρωτοπόρος εταιρία TRX δε θα έμενε αμέτοχη.

Πρόκειται για μία συσκευή αξιολόγησης της σωματικής κατάστασης του ασκούμενου, αναλύοντας την κινητικότητα, την ορθοσωμία, τη συμμετρία και την ενεργοποίηση των μυών, κρίνοντας από την εκτέλεση 3 Squat μπροστά από την οθόνη του TRX MAPS. Σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα τα αποτελέσματα της αξιολόγησης εμφανίζονται στην οθόνη και μπορείτε άμεσα να έχετε τα συμπεράσματα σας, ενώ άμεσα τα αποτελέσματα αποστέλλονται σε μία ή περισσότερες διευθύνσεις email (όπως για παράδειγμα του γυμναστή σας).

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Στα αποτελέσματα που παίρνουμε από τη μέτρηση διακρίνουμε ένα συνολικό σκορ για τα παραπάνω, ανάλυση των ευρημάτων και από που μπορεί να προέρχονται και, το πιο σημαντικό, προτεινόμενο ασκησιολόγιο με το οποίο θα βελτιώσετε το σκορ σας! Και αυτό θα το δείτε με την επόμενη μέτρηση σας, καταλήγοντας έτσι σε μια ουσιαστική αντιμετώπιση πιθανών μυοσκελετικών βλαβών, μειωμένης κινητικότητας μυών, εντοπισμός ανισκοσκελιών και πολλών άλλων αποτελεσμάτων.

Ιδανικό για κάθε ασκούμενο, για αθλητές, για όλες τις ηλικίες και όλα τα προπονητικά επίπεδα, το TRX Maps μας δίνει σε 3 καθίσματα και λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, χιλιάδες αποτελέσματα! Είναι επίσης απολύτως συμβατό με την εφαρμογή TRX App.

 Το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium σταθερά πρωτοπόρο και φροντίζοντας συνεχώς να βελτιώνεται και να καινοτομεί, πρώτο στην Ελλάδα προμηθεύτηκε το TRX MAPS και είναι έτοιμο να το παρέχει στα μέλη του, και όχι μόνο! Σε λιγότερο από 1 μήνα, τα γυμναστήρια μας θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν και να αξιοποιήσουν το εκπληκτικό και αξιόπιστο αυτό εργαλείο. Μείνετε συντονισμένοι!

powered by PHYSMODO

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food