Ακόμη ένα επίτευγμα της TRX® που γνωρίσαμε στη FIBO 2017 και μας κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή και πήγε τη συνεργασία μας με την εταιρία A2Z (την μοναδική αντιπρόσωπο της TRX® στην Ελλάδα) ένα βήμα παρά πέρα! Το μοναδικό στο είδος του σύστημα αξιολόγησης MAPS™ που θα γίνει ο προσωπικός σας σύμβουλος!

Στην TRX® πιστεύουμε ότι η αρχή για την επίτευξη του προπονητικού σας στόχου είναι η κινητικότητα. Το TRX® MAPS™ είναι το Νο1 εργαλείο που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κινητικότητα σας από την 1η ημέρα. Σε λιγότερα από 30″ το MAPS™ σκανάρει το σώμα σας σε 4 επίπεδα και αξιολογεί την κινητικότητα, την ενεργοποίηση, τη στάση και τη συμμετρία σας, επιστρέφοντας σας το ατομικό σας σκορ. Επιπλέον προτείνει εξατομικευμένο ασκησιολόγιο TRX® ώστε με τη βοήθεια του προπονητή σας να βελτιώσετε όλα τα σημεία που χρίζουν βελτίωσης και κατ’επέκταση την ατομική σας βαθμολογία.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Αρκεί να σταθείτε στο ειδικό σημείο που έχουμε διαμορφώσει για εσάς, να πραγματοποιήσετε 3 βαθιά καθίσματα και να μείνετε ακίνητοι. Τόσο απλά και εύκολα η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το TRX® MAPS™ μπορεί και αξιολογεί σε κλίμακα 0-100% τους παράγοντες αυτούς που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε το σώμα και τη διάθεση σας και να πετύχετε κάθε προσωπικό σας στόχο! Είναι απόλυτα συμβατό με τις εφαρμογές της TRX®, ενώ έχετε τα αποτελέσματα από κάθε σας μέτρηση διαθέσιμα ώστε να αξιολογήσετε την πρόοδο σας με τον προπονητή σας.

Ζητήστε από το έμπειρο προσωπικό μας να πραγματοποιήσετε μία δωρεάν μέτρηση μαζί και διαπιστώστε την αποτελεσματικότητα της νέας μας υπηρεσίας. Ενημερωθείτε σχετικά επικοινωνώντας και με τη γραμματεία μας στα τηλέφωνα:

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food