Μήπως και αυτό το καλοκαίρι  πέρασε και εσύ δεν είχες το σώμα που πάντα επιθυμούσες; Μήπως  έχεις ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρεις πώς να τον αξιοποιήσεις καλύτερα; Μήπως  παραπονιέσαι ότι δεν περνάς αρκετό χρόνο με τους φίλους σου;

Αν η απάντηση σε όλα αυτά είναι ναι, τότε βρίσκεσαι στη καταλληλότερη στιγμή του χρόνου να κάνεις το γενναίο βήμα. Ναι θα γραφτείς γυμναστήριο!! Τι; Έχεις ακόμα δισταγμούς; Τότε θα πάρεις μαζί σου και έναν φίλο!!

Είναι πάντα πολύ πιο εύκολο να προσπαθείς με έναν φίλο στο πλευρό σου, με αυτόν τον τρόπο λες αντίο στις δικαιολογίες, δεν είναι το ίδιο  άλλωστε να κανονίζεις κάτι  μόνος με το να έχεις κάποιον που σε περιμένει και βασίζεται πάνω σου, άσε που η προπόνηση σου γίνεται πιο διασκεδαστική, υπάρχει καλύτερο από το να γυμνάζεσαι και να ενημερώνεσαι για τα νέα της παρέας; Εκτός αυτού αποφεύγεις και το συναίσθημα της πλήξης γιατί  ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα αφού δεν επικεντρώνεσαι στο να μετράς το κάθε δευτερόλεπτο.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Όταν γυμνάζεσαι με παρέα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πιέσεις τον εαυτό σου περισσότερο σε μια έντονη προπόνηση. Το λένε και οι μελέτες “Η άσκηση είναι μεταδοτική”.

Το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium επιβραβεύει τη φιλία δίνοντας σου gift cards για εσένα και τους φίλους σου, και δωρεάν μήνες στην υπάρχουσα συνδρομή σου για κάθε νέα εγγραφή.

Μη ξεχνάς, στις δύσκολες στιγμές είναι καλύτερο να έχεις δίπλα σου ακόμα έναν  γυμνασμένο ώμο να ακουμπήσεις!!

Ξένια Νίκα
Δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium
Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food