Η νέα βελτιωμένη μέθοδος της vacupower.gr έχει ήδη γίνει η αγαπημένη μας προπόνηση! Στο δίκτυο γυμναστηρίων μας θα βρείτε τα πιστοποιημένα μηχανήματα της Vacupower!

Η απλούστερη και ασφαλέστερη μέθοδος προπόνησης με τις λιγότερες αντενδείξεις, το βάδισμα, σε συνδυασμό με την υποπίεση που, από τη μια αυξάνει την αντίσταση στην κίνηση και, από την άλλη, διεγείρει την κυκλοφορία της λέμφου πετυχαίνουμε:

  • Εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
  • Αύξηση της καύσης θερμίδων (30-40% μεγαλύτερη από ότι στον απλό διάδρομο)
  • Αύξηση του μεταβολισμού
  • Βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος και της αναπνευστικής λειτουργίας
  • Βελτίωση της φυσική κατάστασης
  • Θετική επίδραση στην εκγύμναση-σύσφιξη των γοφών και των κάτω άκρων.

Πριν την εφαρμογή της πρώτης συνεδρίας γίνονται μετρήσεις στις περιφέρειες της μέσης, της κοιλιάς και των μοιρών, καθώς και του σωματικού βάρους. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 30′. Ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου ρυθμίζεται η ταχύτητα και η ένταση της υποπίεσης, ενώ με την εξέλιξη της μεθόδου υπάρχουν προγράμματα που υποστηρίζουν και άτομα με ευρυαγγεία. Απαραίτητη είναι η σωστή ενυδάτωση καθ’όλη τη διάρκεια των συνεδριών, πριν και μετά, ενώ η προτεινόμενη συχνότητα είναι 2-3 φορές την εβδομάδα. Επίσης μία σωστή και χαμηλή σε λιπαρά δίαιτα θα αυξήσει θεαματικά τα αποτελέσματα.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Ζητήστε από τους πιστοποιημένους προπονητές μας να σας συστήσουν τη νέα μας υπηρεσία που θα σας μεταμορφώσει. Συζητήστε μαζί τους για τις δικές σας ανάγκες και τον προπονητικό σας στόχο, και μαζί θα σχεδιάσετε το νέο σας πρόγραμμα.

Το Vacupower απευθύνεται σε όλους, ωστόσο αντενδείκνυται στα άτομα που υποφέρουν από κυκλοφορικές και καρδιαγγειακές παθήσεις, οξεία φλεβίτιδα, επιληψία, άτομα που φέρον βηματοδότη ή κυοφορούν. Επίσης στα άτομα κάτω των 18 είναι απαραίτητη η συγκατάθεση του κηδεμόνα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!

Gymnasium Gyms Network – Εξουσιοδοτημένα Vacupower Points

Σχετικά άρθρα:

Χάστε πόντους και κυτταρίτιδα με τη νέα μέθοδο Vacupower

Οφέλη της προπόνησης με τη νέα μέθοδο Vacupower

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food