Το Body Attack είναι μια υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση, σχεδιασμένη να ικανοποιήσει από τους αρχάριους μέχρι τους πιο απαιτητικούς ασκούμενους.

Συνδυάζει αθλητικές αεροβικές ασκήσεις με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Τα καθίσματα, οι κάμψεις, τα άλματα και το τρέξιμο, προσφέρουν το αθλητικό αερόβιο πρόγραμμα που θα αλλάξει το σώμα σας! Οι καταρτισμένοι γυμναστές μας και η έντονη μουσική θα σας ενθαρρύνουν, βελτιώνοντας συνεχώς τη φυσική σας κατάσταση και πετυχαίνοντας τους στόχους σας!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Με το Body Attack πετυχαίνουμε μέγιστη καύση λίπους, ενδυνάμωση του πυρήνα, τόνωση των μυών, ενίσχυση της λειτουργίας της καρδιάς και των πνευμόνων, καθώς και την αύξηση της πυκνότητας των οστών.

Σε κάθε μάθημα Body Attack καίτε 735 θερμίδες. Τελειώνοντας την προπόνησή σας, σας μένει η αίσθηση της επιτυχίας!

Τα μαθήματα BODY ATTACK έχουν διάρκεια 55 λεπτά.

Όλα τα προγράμματα της LES MILLS ανανεώνονται κάθε τρεις μήνες, δημιουργώντας ένα καινούργιο μάθημα με νέα μουσική και χορογραφίες.

Το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium σας παρέχει το πληρέστερο πακέτο μαθημάτων της νούμερο 1 εταιρείας στο group fitness Les Mills, εντελώς δωρεάν σε κάθε συνδρομή.

Δοκιμάστε δωρεάν για 7 ημέρες τις υπηρεσίες, τα ομαδικά μαθήματα Les Mills και όλες τις έξτρα παροχές μας, για να γνωρίσετε και να συγκρίνετε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Συμπληρώστε εδώ την καρτέλα σας και ξεκινήστε: http://gymx.gr/freetraining/

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food