Το Body Combat της Les Mills είναι ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από τις δημοφιλέστερες πολεμικές τέχνες ανά τον κόσμο. Συνδυάζει karate, boxing, tae kwon do, tai chi και muay thai για μία προπόνηση δίχως-επαφή και περίπλοκες κινήσεις για να δυσκολευτείτε.

Λαμβάνοντας μέρος σε μια προπόνηση Body Combat μπορείτε να δώσετε μια γροθιά και μια κλωτσιά στη φυσική σας κατάσταση! Σε αυτή την υψηλής ενέργειας πολεμική τέχνη καίτε έως και 740 θερμίδες ανά μάθημα.

Έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ;Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας θα σας καθοδηγήσουν σωστά αποφεύγοντας τραυματισμούς, θα σας παρασύρουν στην ένταση του μαθήματος και θα σας παρακινήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε γύρο.

Στο αερόβιο αυτό πρόγραμμα θα κάψετε λίπος, θα ενδυναμώσετε όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες του σώματός σας, αποκτώντας υπέροχο κορμί!

Με σύνθημα το “Release your inner warrior” θα αποβάλετε κάθε ίχνος άγχους και θα αισθανθείτε  σαν πρωταθλητές!

Τα μαθήματα BODY ATTACK έχουν διάρκεια 55 λεπτά.

Όλα τα προγράμματα της LES MILLS ανανεώνονται κάθε τρεις μήνες, δημιουργώντας ένα καινούργιο μάθημα με νέα μουσική και χορογραφίες.

Το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium σας παρέχει το πληρέστερο πακέτο μαθημάτων της νούμερο 1 εταιρείας στο group fitness Les Mills, εντελώς δωρεάν σε κάθε συνδρομή.

Δοκιμάστε δωρεάν για 7 ημέρες τις υπηρεσίες, τα ομαδικά μαθήματα Les Mills και όλες τις έξτρα παροχές μας, για να γνωρίσετε και να συγκρίνετε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Συμπληρώστε εδώ την καρτέλα σας και ξεκινήστε: http://gymx.gr/freetraining/

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food