Στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών μας, το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium δίνει για δεύτερη φορά το δυναμικό του παρόν στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης μας, μέσω των οχημάτων του Ο.Α.Σ.Θ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Τα Λεωφορεία του ΟΑΣΘ, που καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή της Θεσσαλονίκης, φιλοξενούν για δεύτερη φορά το αναγνωρισμένο μας brand name, επάνω σε δημιουργικά από τα ομαδικά μαθήματα της συνεργαζόμενης εταιρίας παγκοσμίου φήμης Les Mills, μαζί με το ειδικό σήμα για τα “20 χρόνια Gymnasium στη Θεσσαλονίκη, 2000 ευχές” σχετικό με τον επετειακό διαγωνισμό μας. Το μότο του δικτύου γυμναστηρίων μας “είμαστε παρέα“, διότι πλέον αποτελούμε τη μεγαλύτερη παρέα της πόλης μας, αλλά και την προωθητική μας ενέργεια για δωρεάν χρήση των υπηρεσιών και των έξτρα παροχών μας για μία εβδομάδα.

Στόχος μας είναι να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας, ώστε να γνωρίσουν την ποιότητα των Gymnasium, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία του δικτύου μας, και να συγκρίνουν τις τιμές μας και τις ειδικές προσφορές μας.

Εσύ που μας είδες σήμερα;

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food