Στο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium βρήκαμε τον πιο ευρηματικό τρόπο να μετατρέψουμε την αγαπημένη σου συνήθεια σε άμεσο όφελος! Τη δωρεάν Θεσσαλονικιώτικη εφαρμογή bubbllz!

Την καινοτόμα αυτή εφαρμογή επιλέξαμε για να σας επιστρέφουμε δώρα, κάθε φορά που θα σελφάρετε! Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή, συμβατή με κινητά τηλέφωνα adroid και ios, μέσω της οποίας μπορείτε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας από το αγαπημένο σας μέρος του γυμναστηρίου στο facebook, και να κερδίσετε δώρα και εκπτώσεις!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Φέτος, με τη συμπλήρωση 20 χρόνων συνεχής παρουσίας των γυμναστηρίων Gymnasium στη Θεσσαλονίκη, χαρίζουμε 20 ετήσιες συνδρομές έως το τέλος του χρόνου! Κάθε φορά που θα κάνετε bubbllz, θα κερδίζετε μία συμμετοχή στο διαγωνισμό μας “20 χρόνια Gymnasium”!

 

 

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, είναι δωρεάν και μη ξεχνάς πως μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των γυμναστών μας και για αυτό! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ακόμη και μη μέλη του γυμναστηρίου, φτάνει να ακολουθήσουν τα 3 απλά βήματα (κατέβασε-ανέβασε-κέρδισε)! Όσες φορές το κάνεις, τόσο κερδίζεις!

Μάθε περισσότερα για την εφαρμογή κάνοντας κλικ εδώ.

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food