Είπαν για εμάς…

0
648

Δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium: Γιατί πέρα από χαμόγελα γυμνάζουν και κορμιά.

Αναμφίβολα ένα από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξει κανείς όταν θα μπει σε κάποια από τις εγκαταστάσεις των γυμναστήριων Gymnasium είναι τα χαμόγελα! Το υπονοεί και το σλόγκαν, αν γυμνάσεις την διάθεση  όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν. Γιατί αγαπάμε λοιπόν αυτό το αναπτυσσόμενο δίκτυο γυμναστηρίων;

Καταρχάς δεν κάνει γεωγραφικές διακρίσεις. Και τι εννοώ με αυτό; Σε όποια πλευρά της πόλης και αν κατοικείς, νά σου και ένα γυμναστήριο Gymnasium δίπλα σου! Μένεις δυτικά; Επισκέψου τα παραρτήματα τους σε Εύοσμο και Νεάπολη. Μένεις ανατολικά; Πέρασε μια βόλτα από τα παραρτήματα της Καλαμαριάς και της Μπότσαρη. Μένεις στο κέντρο; Θέλεις να φτιάξεις και το bikini body σου μετά τα ψώνια; Τότε δεν έχεις δικαιολογία να μην περάσεις από το παράρτημα του Πλατεία Odeon και αν περάσεις ίσως με δεις!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Η ποικιλία των προγραμμάτων του (για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα) είναι μεγάλη και ικανοποιεί όλες τις προτιμήσεις. Αν από την άλλη είστε πιο “μοναχικές ψυχές” σας παρέχονται όλα τα όργανα και ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε για να χτίσετε το κορμί των ονείρων σας. Σε μια ώρα μπορείτε να νιώσετε και εσείς τους μύες σας να φουσκώνουν σαν εκείνους του Σβαρτζενέγκερ και η πίσω σας όψη να μοιάζει με της Kim Kardashian π.χ.π.ε (προ χιλιάδων πλαστικών επεμβάσεων).

Φυσικά όλα τα παραπάνω με την βοήθεια των ειδικών, χαμογελαστών και πάντα πρόθυμων γυμναστών και γυμναστριών, οι οποίοι θα είναι πάντα παρόντες για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, παρακολουθούμε μια σειρά αλλαγών rebranding που μας αρέσει πολύ! Από το λογότυπο έως τις αλλαγές στην αισθητική, στην κουλτούρα και στην προβολή στα social media (με αγαπημένο σημείο τα mini interviews των γυμναστών και γυμναστριών του δικτύου καθώς και του προσωπικού), το αγαπημένο μας δίκτυο γυμναστηρίων ακολουθεί μια πιο δυναμική και ακόμα πιο εξωστρεφής προσέγγιση στην εταιρική της ταυτότητα.

Η δυναμική του παρουσία  σε μεγάλα event, όπως πρότινος  της Les Mills Greece, οι δραστηριότητες που συμμετέχει και διοργανώνει, ώστε ο κόσμος (ιδιαίτερα οι νέοι) να ενσωματώσουν την φυσική άσκηση στην ζωή τους και να εξοικειωθούν με τα προγράμματα του γυμναστηρίου, είναι όλα δείγματα της δυναμικής προσωπικότητας του αναπτυσσόμενου δικτύου.

Αν σκέφτεστε και εσείς να γυμναστείτε σε ένα θετικό, όμορφο και εξειδικευμένο περιβάλλον που θα γυμνάζει, όχι μόνο το σώμα, αλλά και το πνεύμα σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium.

Για να μάθετε περισσότερα για το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους gymx.com ή τις σελίδες τους σε facebookinstagram και twiiter.  Για μια πιο λεπτομερή εικόνα, περάστε από κοντά και ξεναγηθείτε τόσο στους χώρους όσο και για τις συνδρομές και προσφορές τους.

Χιλιάδες έκαναν αυτή την επιλογή. Μια δοκιμή θα σας πείσει καθώς έχεις την δυνατότητα εκγύμνασης μιας εβδομάδας εντελώς δωρεάν!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ειρήνη Σκυβαλάκη για το όμορφο άρθρο της, καθώς και το greekbranding.org για τη φιλοξενία!

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food