Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) αποτελεί για το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium αρχή και δέσμευση.

Στα πλαίσια της εικοσαετούς επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, τα γυμναστήρια του δικτύου μας αποτελούν θερμούς υποστηρικτές των αθλητικών συλλόγων, παραχωρώντας τους σύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους χώρους για τη συστηματική εκγύμναση και προετοιμασία των αθλητών, καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Επίσης θέλοντας να στεκόμαστε αρωγοί και στον πολιτισμό, αναλαμβάνουμε σημαντικά έξοδα διοργάνωσης και διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων, με σκοπό την αναβάθμιση των πολιτιστικών και φοιτητικών αυτών συλλόγων που προάγουν τον πολιτισμό μας, διατηρούν και μεταλαμπαδεύουν τις ελληνικές μας παραδόσεις.

Όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τις ευπαθείς ομάδες, κατά καιρούς οργανώνουμε εκστρατείες, με την αμέριστη συμπαράσταση των μελών και φίλων μας, κατά τις οποίες υποστηρίζουμε τόσο χρηματικά, όσο και υλικά κοινωφελή ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, φιλανθρωπικές οργανώσεις αλλά και δημόσια ιδρύματα που κατά καιρούς κάνουν έκκληση για βοήθεια, ώστε να προσφέρουν στους έχοντες ανάγκη.

Τέλος, έπειτα από παύση μιας 10ετίας, η τράπεζα αίματος του δικτύου γυμναστηρίων μας με το διακριτικό όνομα “GYMNASIUM” αποτελεί γεγονός και, σύντομα θα ανακοινωθεί η πρώτη -έπειτα από καιρό- εθελοντική αιμοδοσία μας, με την ομάδα μας σύσσωμη και έτοιμη να προσφέρει το αγαθό με τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση.

Σε ό,τι αφορά το περιβάλλον, το δίκτυο γυμναστηρίων μας λειτουργεί με σεβασμό και προσαρμόζει κατάλληλα την επιχειρηματική του λειτουργία, ενσωματώνοντας σε αυτήν, μεταξύ άλλων, συστηματική ανακύκλωση και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Στα γυμναστήρια μας φροντίζουμε για τη συστηματική ανακύκλωση χαρτιού και πλαστικών μπουκαλιών, τη συλλογή πλαστικών καπακιών την ανακύκλωση συσκευών τεχνολογίας και τις συσκευασίες τους, toner εκτυπωτών, μπαταριών και λαμπτήρων, ενώ μετά και τις τελευταίες ανακαινίσεις μας, αντικαταστήσαμε όλους τους συμβατικούς λαμπτήρες με νέας τεχνολογίας LED.

Με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, αναβαθμίσαμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις κτιριακές μας υποδομές με τελευταίας τεχνολογίας αυτοματισμούς και νέα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, φτάνοντας στην ετήσια μείωση κατανάλωσης ενέργειας και εκπομπών ρύπων στο 40%. Άμεσο διοικητικό στόχο αποτελεί η εκτόξευση του ποσοστού αυτού στο μέγιστο δυνατό.

Με σεβασμό στους συνανθρώπους μας και στο περιβάλλον, το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium θα συνεχίσει να βελτιώνει τη στρατηγική και την εξωστρέφεια του, με στόχο τη βέλτιστη ανταπόκρισή του στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες του σήμερα και του αύριο.

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food