Στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών μας, το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium δίνει για τρίτη φορά το δυναμικό του παρόν στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης μας, μέσω των οχημάτων του Ο.Α.Σ.Θ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Τα Λεωφορεία του ΟΑΣΘ, που καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή της Θεσσαλονίκης, φιλοξενούν για τρίτη φορά το αναγνωρισμένο μας brand name, επάνω σε δημιουργικά από τα ομαδικά μαθήματα της συνεργαζόμενης εταιρίας παγκοσμίου φήμης Les Mills, μαζί με την Gymnasium δωροκάρτα* αξίας 30€, που περιμένει κάθε ενδιαφερόμενο και τους φίλους του στις reception των 5 γυμναστηρίων μας! Παραμένοντας πάντα δίπλα στα πιστά μας μέλη, παρέχουμε ειδικές τιμές και ευκολίες πληρωμής για μαθητές, φοιτητές, άνεργους και οικογένειες. Το μότο του δικτύου γυμναστηρίων μας “είμαστε παρέα“, διότι αποτελούμε τη μεγαλύτερη παρέα της πόλης μας, αλλά και την προωθητική μας ενέργεια για δωρεάν χρήση των υπηρεσιών και των έξτρα παροχών μας για μία εβδομάδα.

Στόχος μας είναι να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας, ώστε να γνωρίσουν την ποιότητα των Gymnasium, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία του δικτύου μας, και να συγκρίνουν τις τιμές μας και τις ειδικές προσφορές μας. Διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών μας με συνεργασίες στρατηγικής σημασίας, λέμε ναι στον ανταγωνισμό – όχι στην υποβάθμιση της ποιότητας. Παραμένουμε στην κορυφή των προτιμήσεων σας.

Εσύ που μας είδες σήμερα;

*Η δωροκάρτα ισχύει για παλιά και νέα μέλη σε όλο το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food