Μία νέα υπηρεσία εγκαινιάζουμε αυτήν την εβδομάδα στο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium και συγκεκριμένα στο Gymnasium Tsimiski, το Crossft Training που απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Το Crossft Training περιλαμβάνει πολλές αερόβιες και αναερόβιες ασκήσεις. Είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους ασκούμενους, όσο και σε προχωρημένους αθλητές. Δίνει τη δυνατότητα να γυμνάσουμε ολόκληρο το σώμα και να αναπτύξουμε ομοιόμορφη σωματική ανάπτυξη, ενώ η ποικιλία των ασκήσεων δεν αφήνει ευκαιρία στη μονοτονία και την απώλεια ενδιαφέροντος!
Λόγω της θεαματικής αποτελεσματικότητας της συγκεκριμένης μορφής προπόνησης, πολλοί επαγγελματικοί αθλητικοί σύλλογοι τη χρησιμοποιούν για την προετοιμασία των αθλητών τους.
Στο γυμναστήριο μας έχουμε ήδη εξοπλιστεί με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό, ειδικό heavy duty πάτωμα για απορρόφηση κραδασμών και πολλά αξεσουάρ που θα απογειώσουν την προπόνησης σας και θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα σας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Κλείστε τη δοκιμαστική σας προπόνησης επικοινωνώντας με το Gymnasium Τσιμισκή στον αριθμό 2310251750 και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες, ασκησιολόγιο και βίντεο! Δείτε το πρόγραμμα εδώ.
Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food