Η καινοτομία του Vacupower έγκειται στο γεγονός ότι συνδυάζει δύο πολύ γνωστές μεθόδους άσκησης, η αερόβια άσκηση και η αντίσταση, υποπίεση.

Η υποπίεση με το μοναδικό τρόπο που εφαρμόζεται στο Vacupower , προσφέρει διπλό συγκριτικό πλεονέκτημα και όφελος στον οργανισμό μας. Από τη μία αυξάνει την αντίσταση  στο βάδισμα κι από την άλλη διεγείρει τη κυκλοφορία της λέμφου.

Έτσι, έχουμε από τη μία μεριά μία αερόβια δραστηριότητα που λόγω της παραγωγής υποπίεσης γίνεται πιο ενεργοβόρα, μας αναγκάζει δηλαδή να καταναλώσουμε 30-40% περισσότερες θερμίδες από αυτές που θα καταναλώναμε εάν κάναμε την ίδια αερόβια άσκηση με τα ίδια χαρακτηριστικά, χωρίς την υποπίεση Vacupower.

Διαβάστε παρακάτω τα οφέλη της μεθόδου στις διαφορετικές περιπτώσεις.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Περιφέρεια – γλουτοί – μηροί. H ανομοιόμορφη κατανομή λίπους στο γυναικείο σώμα βρίσκεται στα γονίδια. Ανάλογα με τη γενετική προδιάθεση ο επιδερμικός και λιπώδης ιστός αιματώνεται λιγότερο ή περισσότερο καλά σε διάφορες περιοχές του σώματος. Η περιφέρεια είναι μία περιοχή η οποία φιλοξενεί λιποαποθήκες και κατά συνέπεια συσσωρεύει λίπος. Θέλετε να διαμορφώσετε την ιδανική σιλουέτα και να απαλλαγείτε από την περιφέρεια και τους γλουτούς; Πλέον μπορείτε να το κάνετε άμεσα και γρήγορα με Vacupower. Περπατώντας στο θάλαμο του Vacupower κατά τη διάρκεια των συνεδριών, η υποπίεση σε συνδιασμό με την κίνηση θα σμιλέψουνε τους μηρούς σας κάνοντας τους πιο λεπτούς και απομακρύνοντας οτιδήποτε περιττό υπάρχει από πόντους και κυτταρίτιδα.

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας. Με τον όρο κυτταρίτιδα αναφερόμαστε στην εναπόθεση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και στην ακριβώς από κάτω στιβάδα, τον υποδόριο ιστό. Το φαινόμενο αυτό συνοδεύεται από έλλειψη ελαστικότητας του συνδετικού ιστού και παρουσιάζεται με τη μορφή φλοιού πορτοκαλιού επάνω στο δέρμα. Παρουσιάζεται περισσότερο σε γυναίκες, ακόμη και με φυσιολογικό βάρος, σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως μηροί, γλουτοί, κοιλιά, μπράτσα, ενώ σπανιότερα εμφανίζεται στους άντρες.


Γυναικεία κοιλιά & μετά από εγκυμοσύνη. Αν έχετε την τάση να συσσωρεύετε κιλά γύρω από τη μέση και την κοιλιά σας, τότε έχετε σώμα μήλου. Η γενετική προδιάθεση σημαίνει ότι είναι πιο δύσκολο να χάσετε το λίπος στην κοιλιά, αλλά όχι αδύνατο.
Η εγκυμοσύνη για κάθε γυναίκα αποτελεί μία όμορφη και γεμάτη μοναδικά συναισθήματα περίοδο. Μετά τη γέννηση του παιδιού όμως μπορεί το σώμα της γυναίκας να επανέλθει χάνοντας το περιττό βάρος αλλά και
να αποκτήσει πάλι μία σφριγηλή επιδερμίδα.

Άνδρες περιοχή κοιλιάς. Η εφαρμογή του Vacupower απευθύνεται σε όλους τους άντρες που χρειάζεται να αντιμετωπίσουν το δύσκολο πρόβλημα εναπόθεσης λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Είναι τρεις φορές πιο αποτελεσματικό και δρα πιο στοχευμένα σε σχέση με τις παραδοσιακές εφαρμογές άσκησης και διατροφής.


Ηλικίες 50+. Οι άντρες σε ηλικία άνω των 50 με μεγαλύτερο δείκτη μάζας σώματος από το φυσιολογικό, όπως και με περισσότερο πάχος στη μέση, έχουν αυξημένο κίνδυνο για καρδιοπάθειες, εμφάνιση σακχαρώδους διαβήτη, υπέρταση κ.α. Ο κίνδυνος αυξάνει ιδιαίτερα όταν η περιφέρεια της μέσης ξεπερνά τα 94 εκ. Το φυσιολογικό όριο της περιφέρειας της μέσης για τις γυναίκες είναι μέχρι 80 εκ. Πάνω από 88 εκ. αυξάνεται σημαντικά ο κίνδυνος για την εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων και διαβήτη. Οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

www.vacupower.gr

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food