Στο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium, πιστοί στις υποσχέσεις μας, εγκαινιάζουμε μία νέα υπηρεσία που έφερε τη λύση στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, το Vacupower!

Λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα.. οι πρώτες σκέψεις για την παραλία άρχισαν να ξυπνάνε στο μυαλό. Και μαζί η υπόσχεση που δώσατε στην αρχή του έτους, ότι φέτος θα βγείτε φέτες! Τι είναι αυτό λοιπόν που θα δράσει γρήγορα και στοχευμένα στην κυτταρίτιδα; Τι είναι αυτό που θα επιτεθεί στο “σωσίβιο” από μέσα; Σας έχουμε τη λύση!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

To Vacupower είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει δύο πολύ γνωστές κι ευρέως αποδεκτές μεθόδους στο χώρο της άσκησης και της ομορφιάς, την αερόβια άσκηση και την υποπίεση. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο προπονητής εφαρμόζει στο σώμα σας μία ζώνη που θα βοηθήσει στο να μονωθεί το σώμα σας από το στήθος και κάτω, στο θάλαμο υποπίεσης, ενώ περπατάτε επάνω στον επαγγελματικό διάδρομο που είναι τοποθετημένος εκεί. Το περπάτημα ως αερόβια άσκηση, είναι το πλέον κατάλληλο είδος για τη μέθοδο Vacupower, καθώς έχει τις λιγότερες αντενδείξεις ως είδος άσκησης.

Η υποπίεση έτσι όπως αυτή εφαρμόζεται με τη μέθοδο vacu power, ευθύνεται για την αύξηση της αντίστασης κατά την διάρκεια της κίνησης και μας δίνει την αίσθηση ότι κινούμαστε μέσα στο νερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος και της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος. Με την εφαρμογή της μεθόδου vacu power εξαλείφεται η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, επαναπροσδιορίζεται το σχήμα του σώματος, βελτιώνεται η λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, βελτιώνεται η αναπνευστική λειτουργία, θετική επίδραση στην επανένταξη μετά από τραυματισμό, θετική επίδραση στην οστεοπόρωση.

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν!Κλείστε ένα δοκιμαστικό στο γυμναστήριο σας και νιώστε τα οφέλη του Vacu power από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Συζητήστε με τον προπονητή σας για το πώς μπορεί να συνδυαστεί στην προπόνηση σας. Αρχάριοι, αλλά και προχωρημένοι μπορούν να το δοκιμάσουν και να προσαρμόσουν το βαθμό δυσκολίας στις ανάγκες τους!

Διαβάστε ακόμη Τα οφέλη της προπόνησης με τη νέα μέθοδο Vacupower

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food