Η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια συναρπαστική περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας, ταυτόχρονα όμως και πολύ απαιτητική.

Κάθε γυναίκα που βιώνει την περίοδο της εγκυμοσύνης αρχικά και της λοχείας αργότερα, έχει να αντιμετωπίσει και να συμφιλιωθεί με πολλές αλλαγές στο σώμα της, την ψυχοσύνθεση της και στην, έως τότε, καθημερινότητα της. Τα “Prenatal & Postnatal Classes” είναι μαθήματα ειδικά σχεδιασμένα για κάθε κύκλο αυτής της ευαίσθητης περιόδου, ανεξαρτήτως της φυσικής κατάστασης.

Τα “Prenatal & Postnatal Classes” είναι μια νέα υπηρεσία που εγκαινιάζουμε στο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium. Απευθύνονται σε μέλλουσες μαμάδες που θα τις βοηθήσει στη σωστή στάση του σώματος, στο να αντιμετωπίσουν πόνους της μέσης και της πλάτης, στο να τονώσουν το κυκλοφορικό τους σύστημα, να διατηρήσουν το βάρος και να προετοιμάσουν το σώμα τους για τον τοκετό αλλά, κυρίως, στο να περάσουν ευχάριστο χρόνο με γυναίκες που βιώνουν την ίδια περίοδο στη ζωή τους, κάτι που κάνει το σώμα να εκκρίνει ορμόνες ευτυχίας που μεταφέρονται και στο έμβρυο!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Τα “Prenatal & Postnatal Classes” απευθύνονται εξίσου και σε μαμάδες που θέλουν να επαναφέρουν το σώμα τους από την εγκυμοσύνη και τον τοκετό (αλλαγές ενδοκρινικές, ψυχολογικές, αλλά και σωματικές και διαρκούν μέχρι ένα έτος), επαναφορά της ελαστικότητας των μυών της κοιλιάς, της πυέλου και της σπονδυλικής στήληςνα προσφέρουν στον εαυτό τους μία ώρα τόνωσης και ευεξίας ώστε να αντεπεξέλθουν με αυτοπεποίθηση στο νέο απαιτητικό τους ρόλο.

Τα μαθήματα “Prenatal & Postnatal” είναι αυστηρά ολιγομελή (έως 5 ατόμων) και πραγματοποιούνται σε χώρο απόλυτα ασφαλή και ειδικά διαμορφωμένο για τις γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης ή λοχείας.

Επισκεφθείτε το Gymnasium Τσιμισκή και ενημερωθείτε για τη νέα μας αυτή υπηρεσία. Προνομιακές τιμές και δώρα για προεγγραφές.

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food