Latin (λατινοαμερικανικοί χοροί) Το απόλυτο πρόγραμμα ψυχαγωγίας!

Η σωματική άσκηση είναι απαραίτητη για την υγεία του σώματος μας, πληροφορία που πλέον λαμβάνουμε καθημερινά! Εκτός όμως από την καλή υγεία του σώματος, η άσκηση εξασφαλίζει και καλή ψυχολογία. Όταν λοιπόν η άσκηση συνδυάζεται με το πάθος, την ένταση και τη δυνατή μουσική, τότε τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Ο χορός είναι μια άριστη μορφή φυσικής δραστηριότητας που αξίζει να εντάξει κανείς στο πρόγραμμα γυμναστικής του, γιατί συνδυάζει την ένταση της αερόβιας άσκησης με την αίσθηση ελευθερίας των χορευτικών κινήσεων και ως αποτέλεσμα μας γυμνάζει, μας εκτονώνει, μας βοηθάει να χαμογελάμε, ενώ εξασφαλίζει την ηρεμία της ψυχής και του μυαλού, που συνοδεύει κάθε μορφή τέχνης.

Ως Latin χαρακτηρίζονται οι χοροί που έλκουν την καταγωγή τους από την Λατινική Αμερική και τα νησιά της Καραϊβικής (επιρροές από Ισπανία και Αφρική) και φημίζονται για τις ιδιαίτερες μουσικές τους και την ενέργεια τους. Χορεύονται σε ζευγάρια ή σε free style και είναι πιο γρήγοροι και ρυθμικοί από τους ευρωπαϊκούς.

Ο αισθησιασμός και το πάθος που τους χαρακτηρίζουν, τους κατατάσσουν στις πρώτες προτιμήσεις των ασκούμενων, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλλου. Κερδίζουν καθημερινά νέους “εραστές” ενώ όσοι δοκιμάζουν την εκμάθηση των Latin χορών μένουν πιστοί και εξελίσσονται γρήγορα. Προσφέρουν συναισθηματική ευεξία, δύναμη, αντοχή, ρυθμό και καλή στάση σώματος.

Είναι ένας τρόπος διασκέδασης για τη βελτίωση της υγείας μας! Τι περιμένετε λοιπόν; Δοκιμάστε και εσείς το νέο μας μάθημα Latin στο Gymnasium Ευόσμου εντελώς δωρεάν και νιώστε την ευελιξία και την ψυχική ανάταση που προσφέρει ο χορός! Σας περιμένω!

 

Πηνελόπη Σπεντζούρη

Instructor δικτύου γυμναστηρίων Gymnasium

Δασκάλα χορού παιδικών και ενηλίκων τμημάτων Gymnasium Ευόσμου
Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food