Personal Training HEALTH COACHING SERVICE

Τι είναι το Health Coaching;

Πόσες φορές έχουμε πει ότι από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε γυμναστήριο; και αυτή η Δευτέρα δεν ήρθε ποτέ….
Πόσες φορές είπαμε πως θέλουμε να ελαττώσουμε τα γλυκά και τα μη υγιεινά φαγητά και τελικά ποτέ δεν το κάναμε γιατί πάντα μια τηγανητή πατάτα ή ένα γλυκό εμφανιζόταν μπροστά μας;
Πόσες φορές είπαμε ότι θέλουμε να ελαττώσουμε ή ακόμη και να κόψουμε το κάπνισμα; ποτέ όμως δεν το πήραμε απόφαση….

Η υπηρεσία Health Coaching αποτελεί μια επιστημονικά αποδεδειγμένη προσέγγιση που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα εμπόδια ΜΟΝΟΣ/Η σου απλά με την βοήθεια του Health Coach, και να διευκολύνει την υιοθέτηση ενός καλύτερου και πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Μέσα από το Health Coaching έχεις την ευκαιρία να κάνεις μόνος σου αλλαγές στις, σχετικές με την υγεία σου, συμπεριφορές. Η συγκεκριμένη υπηρεσία επικεντρώνεται σε εσένα ως άτομο και στο πως, μέσα από τη δική σου πρωτοβουλία και προσπάθεια, μπορείς να επιτύχεις την αλλαγή. Σου δίνεται η δυνατότητα, μαζί με τη βοήθεια του Health Coach, να διερευνήσεις τις πραγματικές σου επιθυμίες και κατά πόσο είσαι έτοιμος για μια σημαντική, για τη ζωή σου, αλλαγή.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Τι οφέλη μπορώ να αποκομίσω;

  • Νέες γνώσεις & τεχνικές
  • Ενισχυμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου
  • Αναγνώριση βλαβερών για την υγεία συμπεριφορών
  • Αυτοπεποίθηση – αυτοαποτελεσματικότητα
  • Υιοθέτηση συμπεριφορών υγείας
  • Μακροπρόθεσμη διατήρηση συμπεριφοράς
  • Ενισχυμένα κίνητρα
  • Έγκυρη πληροφόρηση

Ποιος είναι ο ρόλος του Coach;

Ο ρόλος του Health Coach είναι να σε βοηθήσει, να σε εμπνεύσει, να σε παροτρύνει και να ενθαρρύνει την απόφαση σου για αλλαγή. Βρίσκεται εκεί όχι για να σε κρίνει ή να σου παρέχει έτοιμες συμβουλές, αλλά για να συμβάλλει στη διατήρηση της αλλαγής μακροπρόθεσμα.

Η απόφαση να κάνεις μια αλλαγή που αφορά την υγεία σου δεν είναι εύκολη. Και μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία να το σκεφτείς και να ξεκινήσεις πρέπει να νιώθεις υπερήφανος για τον εαυτό σου! 

Μην ξεχνάς πως είσαι μοναδικός και έχεις διαφορετικές ανάγκες από κάποιον άλλον! Βγάλε το “πρέπει” από τη ζωή σου και δες τι πραγματικά ζητάς εσύ.. μόνο τότε θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει προς την κατεύθυνση που θέλεις εσύ. Κάνε αυτό που κάνει εσένα να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

“Το Health Coaching μου έμαθε να αναγνωρίζω τις ανάγκες μου, τι πραγματικά χρειάζομαι εγώ και το σώμα μου και όχι τι απλά είναι κοινωνικά αποδεκτό”   Μαρία K.

Το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium συνεργάζεται με την Πηνελόπη Μελίδου, MSc Ψυχολόγος Υγείας, με σκοπό να παρέχει όσο το δυνατό μια ολοκληρωμένη και επιστημονική προσέγγιση στην υπηρεσία του Personal Training. 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310251750 ή στο info@gymx.gr

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food