Την 4η επιτυχημένη χρονιά του συμπληρώνει φέτος το γυμναστήριο του δικτύου Gymnasium στον Εύοσμο, με έδρα την Ελευθερίας 53 στη Νέα Πολιτεία, και το γιορτάζει με ένα Les Mills Fitness Marathon, κεράσματα και πάρτυ για τους μικρούς φίλους των παιδικών τμημάτων του γυμναστηρίου και φυσικά επετειακές προσφορές που θα βρείτε μόνο στη γραμματεία μας!

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 20/12 στις 19:00 θα ξεκινήσει το Fitness Marathon όπου θα συμμετέχουμε σε ένα μαραθώνιο κυριολεκτικά γυμναστικής με τα ολοκαίνουργια προγράμματα της κορυφαίας εταιρίας παγκοσμίως Les Mills, Body Pump 108 30′ – Body Combat 78 30′ & Body Attack 103 30′ από τους πιστοποιημένους προπονητές μας.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Ταυτόχρονα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα μας, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με χορό, παιχνίδια και δωράκια και στο τέλος θα σβήσουμε όλοι μαζί το κεράκι με τον αριθμό 4!

Για τη συμπλήρωση των 4 χρόνων η ομάδα του γυμναστηρίου ετοίμασε επετειακές προσφορές για όλους εσάς τους πιστούς μας φίλους, που θα σας κρατήσουν κοντά μας και θα σας προσφέρουν μια καλύτερη ζωή, ένα όμορφο σώμα και μια ακμαία ψυχολογία, εφόδια που νικούν το χρόνο, τις παθήσεις και τα προβλήματα της καθημερινότητας!

Σας περιμένουμε την Πέμπτη και κάθε μέρα για να σχεδιάσουμε μαζί αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και τις συνήθειες σας! Επετειακές προσφορές έως το Σάββατο 22/12.

Η είσοδος στο Fitness Marathon είναι ελεύθερη για να φέρετε μαζί σας τους φίλους σας!

Ενημερωθείτε και από το event μας στο facebook.

GYMNASIUM ΕΥΟΣΜΟΥ

Ελευθερίας 53 & Λεύκης, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, 2310661608

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food