Στην περίπτωση του Γιώργου (28 ετών), η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αριστερά είναι ο Γιώργος 5 χρόνια πριν, όταν πήρε την απόφαση να βάλει τη γυμναστική στη ζωή του και έγινε από τα πρώτα μέλη του γυμναστηρίου μας στην περιοχή της Μπότσαρη. Δεξιά, είναι ο Γιώργος σήμερα, 30 κιλά μείον, πιο υγιής και δραστήριος από ποτέ.
Μέσα στους πρώτους 6 μήνες είχε ήδη φτάσει το επιθυμητό για εκείνον βάρος, σε συνεργασία με τη διατροφολόγο μας @gewrgiatrezou και μέσω των αγαπημένων του ομαδικών προγραμμάτων (grit, cross training, bodypump, bodyattack). Το σημαντικό όμως είναι πως συνέχισε να γυμνάζεται. Η άθληση έγινε για αυτόν τρόπος ζωής και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του.
Το αρχικό του άγχος και τον φόβο για αποτυχία διαδέχθηκαν η αυτοπεποίθηση, η δύναμη και η ενεργητικότητα. Το χαμόγελο του είναι η ανταμοιβή μας και ο λόγος που αγαπάμε αυτό που κάνουμε!
#belikegeorge #motivation #success#gymnasiumstories @george_haristos

Το Gymnasium Storiez δημιουργήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει ιστορίες ανθρώπων, οι οποίοι μέσω της γυμναστικής κατάφεραν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους!

Γράφει η Θεοδώρα Μανωλά

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food