Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό βλέποντας τις φωτογραφίες που μου έστειλε η Κατερίνα ήταν το πόσο μπορεί η γυμναστική να αλλάξει τη ζωή κάποιου ξεκινώντας πάντα από μέσα προς τα έξω..!
Η Κατερίνα είναι 42 χρονών, νοσηλεύτρια. Ένα δύσκολο επάγγελμα με κυκλικά ωράρια και μεγάλο φόρτο εργασίας που απαιτεί μια καλή φυσική κατάσταση για να ανταπεξέλθει κανείς.
Η εμφάνιση προδιαβήτη και οι χρόνιοι πόνοι στο σώμα της λόγω του επαγγέλματός της, οδήγησαν την Κατερίνα στο γυμναστήριο μας 4 χρόνια πριν. Από τότε μέχρι τώρα άλλαξαν πολλά! Από τα 77 κιλά που τη βάραιναν και επέφεραν πόνους στα γόνατα και τη μέση, δυσκολεύοντάς τη στην καθημερινότητας της, έφτασε στα 60, ένα ιδανικό βάρος για το σωματότυπο της. Στο στόχο αυτό έφτασε όχι μόνο με τη βοήθεια του personal trainer της @argiris_altantsidis αλλά και με τη συμμετοχή της κυριολεκτικά, όπως ανέφερε, σε όλα τα ομαδικά προγράμματα, από Pilates μέχρι Crossfit! «Πλέον τη γυμναστική τη λατρεύω, είμαι χαρούμενη, δυνατή και προσπαθώ να αφιερώνω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα στη γυμναστική μου.» Διαβάζοντας τα gymnasium stories η Κατερίνα μου έστειλε μόνη της το δικό της success story, θέλοντας να μοιραστεί με τον κόσμο τη χαρά της επίτευξης του στόχου της, και να γίνει παράδειγμα για εκείνους που τους χωρίζει από τον δικό τους στόχο, μόνο μια απόφαση. Είναι περήφανη για τον εαυτό της και το ίδιο κι εμείς για εκείνη!
#beproud #youcandoit
#gymnasiumstories

Το Gymnasium Storiez δημιουργήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει ιστορίες ανθρώπων, οι οποίοι μέσω της γυμναστικής κατάφεραν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους!

Γράφει η Θεοδώρα Μανωλά

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food