Η επιστημονική ομάδα που σχεδιάζει, δοκιμάζει και επεξεργάζεται τις προπονήσεις του LES MILLS GRIT™ κάθε τρεις μήνες, μας μίλησε για το τι χρειάζεται μέχρι να μας παραδώσουν το καλύτερο HIIT στον πλανήτη.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, πώς ορίζεται επιστημονικά ο όρος HIIT;

Πρόκειται για την υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (High Intensity Interval Training), που αυξάνει την καρδιακή συχνότητα πάνω από 85% για τα δύο τρίτα της συνολικής διάρκειας. Συνήθως, 30 λεπτά είναι το μέγιστο χρονικό διάστημα που οι ασκούμενοι μπορούν να εκτελέσουν αυτού του είδους την προπόνηση με σωστή τεχνική και ποιότητα.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε αποτελέσματα μέσα από το ΗΙΙΤ;

Αυτό που κάνει τις προπονήσεις του LES MILLS GRIT μοναδικές είναι ότι είναι δοκιμασμένες και εκλεπτυσμένες, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ακολουθία ασκήσεων συγκεκριμένης διάρκειας θα σας οδηγήσουν στα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Πίσω από τη δομή κάθε προπόνησης κάθε τρίμηνο, εργάζεται ολόκληρη επιστημονική ομάδα από σπουδαίους και καταρτισμένους επιστήμονες, ερευνητές, μουσικούς και προπονητές. Ελέγχουμε κάθε κίνηση σε κάθε άσκηση και παίρνουμε σημαντικές μετρήσεις ώστε να βελτιωθούν μέχρι να έρθουν στην τελική τους μορφή.Τι είναι αυτό που κάνει το LES MILLS GRIT να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες προπονήσεις HIIT;

Δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα HIIT που να δίνει μια τέτοια έμφαση στη δοκιμή κάθε συνεδρίας, τόσο για την ένταση όσο και για την ασφάλεια. Χρειάζεται πρόσθετος χρόνος και χρήματα που οι περισσότερες εταιρείες δεν είναι διατεθειμένες να επενδύσουν. Επί πλέον, δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση του στόλου των γυμναστών της Les Mills, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα προπονείστε πάντα με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.

Ποια είναι η συνιστώμενη συχνότητα που θα μπορούσε ένας ασκούμενος να προπονηθεί με το LM Grit;

Μία ή δύο συνεδρίες LES MILLS GRIT την εβδομάδα, σε μη διαδοχικές ημέρες είναι η καλύτερη δόση για να αποκομίσετε τα μέγιστα από τις προπονήσεις HIIT. Άλλωστε δεν είναι η ποσότητα αυτή που φέρνει τα αποτελέσματα. Μία πιο συχνή προπόνηση ΗΙΙΤ δεν σας επιτρέπει να ανακτήσετε δυνάμεις. Σας προτείνουμε να συνδυάζετε τις προπονήσεις ΗΙΙΤ με Body Pump και άλλα δυναμικά προγράμματα, για να αποφύγετε τραυματισμούς, να αυξήσετε τη δύναμη των μυών σας και να βελτιστοποιήσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Το 1ο Les Mills HIIT Event στο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium

Εάν λοιπόν αναζητάτε το πρόγραμμα αυτό που θα απογειώσει τη φυσική σας κατάσταση, θα αλλάξει το σχήμα του σώματος σας και θα σας κάνει να ξεπεράσετε τα όρια σας, βρείτε τα προγράμματα Grit Series (Athletic | Strength | Cardio) στο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium. Τα γυμναστήρια με τη μεγαλύτερη και πληρέστερη γκάμα προγραμμάτων της Les Mills.

 

Διαβάστε επίσης

Γνωρίστε την υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT) GRIT SERIES!

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food