Αυτή η διακριτική χειμωνιάτικη κατάθλιψη θα έπρεπε να έχει κάνει την εμφάνισή της ως τώρα. Όμως άργησε, κι εσύ περιμένεις υπομονετικά τα κρύα για να την καλοδεχτείς. Γιατί ξέρεις πως μαζί της θα φέρει Σ♥️Κ♥️Λ🅰️Τ🅰️ κάθε είδους. Ρόφημα, ζεστή, κρύα, γάλακτος, μαύρη, άσπρη, με ξηρούς καρπούς ή χωρίς και πάει λέγοντας !!!

Βέβαια μαζί με το κρύο έρχονται και τα Χριστούγεννα και το πολύ γνωστό σε όλους μότο “Έχω 2 μήνες καιρό, μέχρι τις γιορτές, για να χάσω τα κιλά που θέλω”. Και κάπως έτσι πρέπει να ισορροπήσεις κατάθλιψη με σοκολάτα & διατροφή.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Αυτή είναι η στιγμή που θα κάνεις κολλητή σου τη μαύρη σοκολάτα. Θα πηγαίνετε μαζί παντού στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο σινεμά, στην απογευματινή σου βόλτα, σε φιλικά σπίτια κτλ.

Έχεις ακούσει ότι είναι υγιεινή, πικρή, μαύρη με λίγες θερμίδες. Οι διαιτολόγοι την αγαπούν και στην προτείνουν σαν πρώτη επιλογή όταν θέλεις να φας ένα γλυκάκι μετά από το γεύμα σου.

Είναι όμως όλα τόσο απλά;

Διάβασε τις πληροφορίες παρακάνω στις εικόνες και μάθε που πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή!

Αν είναι να μείνεις εντός ορίων, προτίμησε την σκούρη. Αν όμως πρόκειται να κάνεις party ας είναι με τα υλικά που αγαπάς. 🍫

 

RESTART DIET team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food