Είκοσι τρία χρόνια Gymnasium και μόλις μία εβδομάδα μετά την αναστολή λειτουργίας των γυμναστηρίων, θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου με τους συνεργάτες και τα μέλη του δικτύου μας.

Βιώνουμε όλοι μας μια πρωτόγνωρη κατάσταση και είναι σημαντικό να περάσουμε αυτή τη δοκιμασία όλοι μαζί. Τα μότο μας “χτίζουμε σχέσεις” και “είμαστε παρέα“, ακόμη όμως περισσότερο το “γυμνάζουμε χαμόγελα“, θεωρώ ότι είναι τώρα ιδιαίτερα επίκαιρα.

Μένουμε σπίτι αλλά δεν απομονωνόμαστε. Αντίθετα επικοινωνούμε, όχι με στόχο να γίνουμε πιο fit, αλλά κυρίως να διατηρήσουμε σε καλό επίπεδο τη διάθεση και την ψυχολογία μας. Δημιουργούμε ο καθένας μας μια νέα καθημερινή ρουτίνα που την ακολουθούμε, γιατί αυτή η τακτική δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας, μακριά από κάθε πανικό και υπερβολή. Ας μείνουμε αισιόδοξοι. Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας θα ήθελα να συγχαρώ τους συνεργάτες μας και όλους τους ανθρώπους του fitness (γυμναστηριούχους & γυμναστές) που δίνουν τη δυνατότητα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και κυρίως μέσω των social media, σε συνανθρώπους μας να συνεχίζουν -κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες- την αγαπημένη τους συνήθεια της άσκησης.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Μένουμε σπίτι με περισσότερη ή λιγότερη άσκηση δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, φροντίζουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία, επικοινωνούμε, βοηθάμε, νοιαζόμαστε, ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες μέσα στην ευρύτερη κοινότητα του fitness.

ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, τέσσερις μαγικές λέξεις για όλα τα προβλήματα.

Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις δικές σας σκέψεις – προτάσεις στο email kadamidis@icloud.com

 

Κοσμάς Αδαμίδης

Γενικός Δ/ντής του δικτύου γυμναστηρίων Gymnasium

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food