Αγαπητά μας μέλη,

Έπειτα από την καθυστερημένη, και με πολλές ασάφειες, δημοσίευση του νέου κανονισμού λειτουργίας των γυμναστηρίων από τον αρμόδιο φορέα, σας διευκρινίζουμε με τη σειρά μας τους κανόνες και τους περιορισμούς που θα ισχύσουν από Δευτέρα 15 Ιουνίου στα γυμναστήρια του δικτύου μας.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;
Τα μέτρα αυτά είναι προσωρινά και θα αναπροσαρμόζονται με κάθε ευκαιρία τις επόμενες ημέρες, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των μελών και των εργαζομένων μας. Ζητάμε την αμέριστη κατανόηση σας για την όποια αναστάτωση καθώς και τη συμβολή σας για την εφαρμογή τους.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν για τα εξής:

Είναι πλέον υποχρεωτικό να προ-προγραμματίζετε την προσέλευση σας στο γυμναστήριο, με σκοπό την αποφυγή συγχρωτισμού.  Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gymnasium Fitness App που ήδη έχετε, και από το μενού “ΡΑΝΤΕΒΟΥ” (πρώην Πρόγραμμα Ομαδικών) να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα προσέλευσης σας. Συστήνεται η παραμονή σας στο χώρο για μία ώρα, ωστόσο το μέγεθος και των πέντε (5) γυμναστηρίων μας, επιτρέπει την παράταση της προπόνησης σας εφόσον έρθετε σε επί τόπου συνεννόηση με το προσωπικό μας. Δεν θα υπάρχει περιορισμός προπονήσεων ανά εβδομάδα.

Εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι στην εφαρμογή μας, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν σε οποιοδήποτε smart phone από εδώ και στη συνέχεια να ζητήσετε κωδικούς πρόσβασης από το προσωπικό μας με ένα μήνυμα εδώ.

Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα για τα παραπάνω, το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, είτε τηλεφωνικώς είτε εντός των γυμναστηρίων μας.
Κατά την είσοδο σας στο γυμναστήριο είναι υποχρεωτικό να συμπληρώνετε μια πολύ σύντομη και απλή υπεύθυνη δήλωση καλής υγείας που θα σας παρέχουμε εμείς.
Είναι υποχρεωτική η χρήση καθαρών παπουτσιών και ατομικής πετσέτας (τουλάχιστον 50x70cm) σε οποιαδήποτε μορφή άσκησης και εάν πραγματοποιείτε. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο εξοπλισμό και, όπου είναι εφικτό, έχετε μαζί σας δικά σας αξεσουάρ (στρώμα, λάστιχα κλπ). Φροντίστε πριν τη χρήση οποιουδήποτε οργάνου, να απολυμαίνετε τις επιφάνειες.
Τα ομαδικά προγράμματα (group tarining) δε θα πραγματοποιούνται προσωρινά, παρά μόνο με πολύ περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, για λόγους υγείας.
Για την ώρα έχουμε επιλέξει να εξυπηρετείστε κανονικά στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων, χωρίς τη χρήση ντουζ. Παρακαλούμε να είστε προετοιμασμένοι για αυτό.
Το προσωρινό θερινό ωράριο λειτουργίας μας βρίσκεται αναρτημένο στις σελίδες μας και θα μας βοηθήσει να εξασφαλίσουμε την ασφαλή λειτουργία των χώρων μας και την προστασία των εργαζομένων μας.
Φροντίστε με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης, για την ατομική σας υγιεινή. Πλένετε συχνά τα χέρια σας με σαπούνι ή αντισηπτικό διάλυμα. Όταν βήχετε ή φταρνίζεστε καλύψτε το στόμα και τη μύτη σας με τον αγκώνα σας. Διατηρείστε την απαιτούμενη απόσταση από τους συνασκούμενους και το προσωπικό μας σε όλους τους χώρους του γυμναστηρίου. Αν έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν συμπτώματα, ή παρουσιάσετε εσείς συμπτώματα πυρετού, βήχα και δυσκολίας στην αναπνοή, παραμείνετε σπίτι και επικοινωνήστε με τον οικογενειακό σας ιατρό.
Σας παρακαλούμε να συμμορφώνεστε με την καθοδήγηση του προσωπικού μας και να συνεργάζεστε μαζί μας ώστε να αντιμετωπίσουμε εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε λειτουργικό θέμα προκύψει.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να στείλετε απευθείας στη διεύθυνση του δικτύου γυμναστηρίων μας οποιοδήποτε αίτημα ή πρόταση σας συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε εδώ.
Ελπίζουμε στη βοήθεια και τη στήριξη σας.
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Η διοίκηση και το προσωπικό του δικτύου γυμναστηρίων Gymnasium.
Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food