Με υπευθυνότητα και σεβασμό συνεχίζουμε να συμμορφωνόμαστε με τις νέες οδηγίες λειτουργίας των γυμναστηρίων μας, όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή της έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα μας. Από τη στιγμή που η Θεσσαλονίκη πέρασε στην κατηγορία 3 των μέτρων πρόληψης, ενεργοποιήσαμε μια σειρά ενεργειών για την υποστήριξη της αντιμετώπισης της διασποράς του ιού.

Σε συνεργασία με την εταιρία υγειονομικών εφαρμογών Green Action, φροντίζουμε ώστε όλοι οι χώροι μας να παραμένουν ασφαλείς για την προπόνηση των μελών μας και φιλόξενοι για όσους μας επισκέπτονται. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας, όπως ορίζονται κάθε φορά από την κυβέρνηση, και επιπλέον απολυμαίνουμε όλους τους χώρους μας τόσο καθημερινά με τη πολύτιμη βοήθεια του προσωπικού μας, αλλά και με την εξειδικευμένη απολυμαντική εταιρία του υπεύθυνου επιστήμονα Ιερόθεου Χατζηχαραλαμπίδη.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Με αφορμή τις αργίες των τελευταίων ημερών, πραγματοποιήσαμε προληπτικά απολύμανση σε όλους τους χώρους μας και θα συνεχίσουμε όσο αυτό απαιτείται από την εξέλιξη της πανδημίας και των κρουσμάτων.

Προστατεύουμε το προσωπικό και τους συνεργάτες μας και εμπιστευόμαστε τους ειδικούς για όλους εσάς που εμπιστεύεστε την αξιοπιστία μας! Σεβόμαστε το περιβάλλον και επιλέγουμε πιστοποιημένους συνεργάτες.

Ευχαριστούμε που γίνεστε αρωγοί στην προσπάθεια μας και εναρμονίζεστε με τις κατευθύνσεις του εκπαιδευμένου προσωπικού μας. Για να συνεχίζουμε να γυμνάζουμε χαμόγελα υγιείς!

Gymnasium Team

Διαβάστε επίσης:

Σημαντική Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των γυμναστηρίων
Κανόνες Λειτουργίας για την Post Covid-19 περίοδο
Τι αλλάζει στο δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium;

 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food