Ξεκίνησε ο κύκλος των zoom classes από την ομάδα του Gymnasium!

Déjà vu… Κοινώς ξανά στα στέκια τα παλιά… WiFi ή data, android ή iOS, ό,τι τύπος και αν είσαι σε έχουμε! Δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς, τι θα ήμασταν χωρίς την παρέα σας!

Προσαρμοσμένοι στις νέες συνθήκες και τα νέα μέτρα, μένουμε ασφαλείς και συνεχίζουμε να γυμναζόμαστε παρέα, με Live προπονήσεις για όλους!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Η ομαδάρα μας ετοιμάζεται για πολλές υπηρεσίες και επιλογές για όλους εσάς. Δεύτερη μέρα live classes συνεχίζουμε με ένα πρόγραμμα Abs & Hips από την instructor Μάρθα  Κατσικοπούλου! Θα χρειαστείτε προαιρετικά ένα στρωματάκι, ή ένα χαλί.

Συνδεθείτε σήμερα 5/11 στις 18:00 στον παρακάτω σύνδεσμο και απολαύστε για μία ώρα την αγαπημένη σας συνήθεια, με τους αγαπημένους σας γυμναστές του δικτύου!

https://zoom.us/j/95030629090?pwd=UGdlYUhWOURjRXdYVytuT0drSysrQT09

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

   

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Συνδεθείτε εγκαίρως, καθώς η πλατφόρμα έχει περιορισμό ατόμων. Meet you there!

Είναι απαραίτητο να μένουμε μαζί, να μένουμε υγιείς και ασφαλείς, να προσέχουμε τις μετακινήσεις και τις επαφές μας ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας σύντομα!
Θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε!

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food