Ο πρώτος κύκλος των online μαθημάτων του δικτύου μας ολοκληρώνεται με τα επόμενα 5 αγαπημένα σας προγράμματα!

Συντονιστείτε καθημερινά στις 18:00 στη γνωστή συχνότητα της πλατφόρμας Zoom, ακολουθώντας απλά τον παρακάτω σύνδεσμο (ίδιος για όλα τα μαθήματα):

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

https://zoom.us/j/99988812280

Τα μαθήματα μας για αυτή την εβδομάδα θα σας διατηρήσουν σε φόρμα, θα αποβάλλουν το στρες και θα τονώσουν τους μύες και το ηθικό σας! Δεν απαιτείται εξοπλισμός και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία πετσέτα, προαιρετικά στρωματάκι ή παπούτσια και απαραίτητα ένα μπουκαλάκι νερό!

 

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει περιορισμός στα άτομα, συνδεθείτε εγκαίρως.

Εγγυόμαστε μία ώρα διασκεδαστική, που το μόνο που θα έχετε να χάσετε θα είναι θερμίδες! Είναι απαραίτητο να μένουμε μαζί, να μένουμε υγιείς και ασφαλείς, να προσέχουμε τις μετακινήσεις και τις επαφές μας ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας σύντομα!
Θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε!

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

   

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στο info@gymx.gr 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food