Νέα εβδομάδα και ετοιμάσαμε το νέο πρόγραμμα των προπονήσεων μας!

Ζητήσαμε τη γνώμη σας και τα μηνύματα σας ήταν πολλά και ενθαρρυντικά. Επίσης μας βοηθήσατε να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα της νέας εβδομάδας!

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber . Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Βρείτε όλα τα βίντεο των Online Classes στο κανάλι μας στο Youtube και όλα τα νέα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Για τα ομαδικά προγράμματα των 18:00 αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Για το Webinar της διατροφολόγου μας αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/99717983220


Οι προπονητές δίνουν κάθε φορά τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να έχετε σωστά και ασφαλή αποτελέσματα από τις προπονήσεις. Μας ζήτησαν να σας μεταφέρουμε τα εξής tips:

  • Αν επιλέγετε προγράμματα από την εφαρμογή μας, προσπαθήστε σε κάθε προπόνηση σας να αυξάνετε τόσο τις επαναλήψεις, όσο και τα σετ των ασκήσεων. Μπορείτε να αυξήσετε τη δυσκολία των ασκήσεων, προσθέτοντας εξωτερική επιβάρυνση.
  • Αν επιλέγετε online ομαδικά προγράμματα, προτιμήστε αυτά που έχετε ξανακάνει στο γυμναστήριο. Ωστόσο θα ήταν “προκλητικό” αν δοκιμάσετε και προγράμματα που δεν σας δόθηκε η ευκαιρία ως τώρα.
  • Οτιδήποτε και αν επιλέγετε, εστιάστε στην τεχνική των ασκήσεων, γιατί έτσι θα εξασφαλίσετε ότι δεν θα τραυματιστείτε. Δώσε μεγάλη βαρύτητα στην καθοδήγηση των γυμναστών και, όταν δυσκολεύεστε αφήστε το βάρος, επιστρέψτε στην αρχική μορφή της άσκησης ή, στην ανάγκη, κάντε ένα μικρό διάλειμμα και ξαναμπείτε στο σετ!
  • Μην ξεχνάτε για ποιο λόγο ξεκινήσατε να γυμνάζεστε! Παρά τις αντιξοότητες, παραμείνετε πιστοί στο στόχο σας και συνεχίστε με χαμόγελο!

Ελπίζουμε να περνάτε όμορφα με την παρέα μας!

– – – – – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – – – – – 

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food