Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 26.11.2020 στις 11.00 π.μ. σε ένα live webinar με θέμα “Διατροφή στην καραντίνα”.

Το δεύτερο κύμα της εξάπλωσης του ιού, μας κρατάει ξανά μέσα στα σπίτια μας. Οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν αλλάξει ριζικά και βγαίνουμε από το σπίτι όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Πως αυτό επηρεάζει τη διατροφή μας; Πως η διάθεση μας συνδέεται με την όρεξη μας και πως θα αντιμετωπίσουμε την συναισθηματική μας πείνα; Πως θα ψωνίζουμε έξυπνα και τι να προσέχουμε όταν μαγειρεύουμε;

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Η διατροφολόγος-διαιτολόγος μας Γεωργία Τρέζου, της ομάδας Restart Diet, θα αναπτύξει αυτά και άλλα πολλά θέματα κατά την αυριανή μας συνάντηση. Θα έχετε τη δυνατότητα να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας και να σας απαντήσουμε σχετικά με όσα σας απασχολούν!

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Για να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

   

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στο info@gymx.gr 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food