Συνεχίζουμε τα επιτυχημένα online classes μας, με τη συμμετοχή και τη θετική ενέργεια όλων σας! Η συμβολή σας στη προσπάθεια των γυμναστών μας είναι πολύ σημαντική! Σας περιμένουμε λοιπόν και αυτήν την εβδομάδα με νέα μαθήματα και νέους αγαπημένους γυμναστές!

Βρείτε όλα τα βίντεο των Online Classes στο κανάλι μας στο Youtube και όλα τα νέα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Για τα ομαδικά προγράμματα αυτής της εβδομάδας αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Η επιστημονική ομάδα συνεργατών που πλαισιώνουν το δίκτυο μας, συνεχίζει να εργάζεται κοντά μας και να σας παρέχουν οποιαδήποτε υπηρεσία έχετε ανάγκη. Μία από αυτές τις ομάδες είναι αυτή του Restart Diet που αποτελείται από 4 ακούραστες και καταρτισμένες διατροφολόγους, που σας στέλνουν τα παρακάτω Καραντίνα Tips:

  • Μείνε σε επαφή! Μίλα με φίλους σου στα social media. Κάνε βιντεοκλήσεις με την οικογένεια σου.
  • Εξέφρασε τα συναισθήματα σου! Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να σε πλημμυρίσουν όλων των ειδών τα συναισθήματα και επέτρεψέ του να νιώσει αναστατωμένος, αγχωμένος, στεναχωρημένος.
  • Δοκίμασε καινούργια πράγματα! Φτιάξε ένα μπελαλίδικο αγαπημένο σου φαγητό. Προσπάθησε να φτιάξεις μια χειροτεχνία για να διακοσμήσεις το σπίτι σου.
  • Βάλε το σώμα και την ψυχολογική σου υγεία σε προτεραιότητα. Κάνε πράγματα που σου προσφέρουν αληθινή ευτυχία. “Κακόμαθε” τον εαυτό σου αφιερώνοντας χρόνο στο skincare σου.

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber . Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – – 

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

 

 

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food