Οδεύοντας προς τις τελευταίες εβδομάδες του χρόνου, οι προπονητές μας σας ετοίμασαν τα πιο αγαπημένα σας μαθήματα, σύμφωνα με όσα μας στέλνετε σε όλα τα μέσα επικοινωνίας μας! Είμαστε σίγουροι ότι θα την αγαπήσετε!

Βρείτε όλα τα βίντεο των Online Classes στο κανάλι μας στο Youtube και όλα τα νέα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Για τα ομαδικά προγράμματα αυτής της εβδομάδας αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Αυτή την εβδομάδα το μήνυμα σου έρχεται από τη συνεργάτιδα του δικτύου μας Πηνελόπη Μελίδου, MSc Ψυχολόγος Υγείας.

Με αφορμή τις πολλαπλές αλλαγές στη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο και με βασικό στόχο να περνάμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται τη δύσκολη αυτή περίοδο, σας έχουμε ένα εγχειρίδιο διαχείρισης άγχους και αρνητικών σκέψεων, που δημιούργησε η Πηνελόπη μαζί με άλλες δύο λαμπρές συναδέλφους της, το οποίο ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο! Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: DOWNLOAD-PDF

Σας στέλνουμε αγάπη, πολλή θετική σκέψη και ακόμη περισσότερη αισιοδοξία!

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber . Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – – 

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food