Ήρθε η εβδομάδα των Χριστουγέννων! Διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει, χωρίς ψώνια στην αγορά, χωρίς ιδιαίτερες ετοιμασίες και κυρίως χωρίς τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όμως αυτή η μικρή θυσία θα προστατεύσει εμάς και τους αγαπημένους μας, γι’ αυτό ας την κάνουμε να αξίζει!

Την εβδομάδα αυτή συνεχίζουμε να γυμναζόμαστε! Δείτε on demand οποιοδήποτε workout από τα online classes θέλετε στo κανάλι μας στο Youtube. Εκεί θα βρείτε 50 workouts της πρώτης καραντίνας (workout at home) και πάνω από 40 της τελευταίας περιόδου (workout at home II). Επίσης μέσω της εφαρμογής μας Gymnasium Fitness App έχετε άμεση πρόσβαση στο κανάλι μας, αλλά και σε ακόμη 24 προπονήσεις που έχουν επιμεληθεί οι γυμναστές μας για όλα τα μέλη μας, χωρίς εξοπλισμό και με βάση τη φυσική κατάσταση και το στόχο.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Την εβδομάδα αυτή φτιάχνουμε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά! Πώς αλλιώς θα “μυρίσει το σπίτι Χριστούγεννα”; Ναι λατρεύουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες, ωστόσο δεν είναι τα μόνα που μπορείτε να φτιάξετε, ειδικά αν προσέχετε τη διατροφή σας (και καλά κάνετε!). Εμείς σας έχουμε μερικές συνταγές με χριστουγεννιάτικα γλυκά χωρίς ζάχαρη από την ομάδα του Restart Diet.

Την εβδομάδα αυτή μοιραζόμαστε συναισθήματα! Είναι η κατάλληλη περίοδος να “σηκώσετε το τηλέφωνο” και με τη βοήθεια της τεχνολογίας να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να μιλήσετε με φίλους που έχετε καιρό να δείτε, να ευχηθείτε χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν και γιορτάζουν (οι ευχές είναι πάντα καλοδεχούμενες), να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε και να στείλετε τις ευχές σας για τις φετινές γιορτές! Ελπίζουμε να είμαστε και εμείς στους αποδέκτες 🙂

Τέλος θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα βίντεο γεμάτο συναισθήματα, με βαθύτερο νόημα το να φροντίζετε οτιδήποτε αξίζει για εσάς! Μη σταματάτε να δουλεύετε και να προσπαθείτε για τους στόχους σας!

Παραμείνετε συντονισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας και σύντομα θα είμαστε κοντά σας με νέες προπονήσεις και ιδέες!

✨ Καλές Γιορτές ✨

#είμαστε_παρέα

 

Το βίντεο ανήκει στη Γερμανική φαρμακευτική DocMorris.

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food