Πόσες φορές το έχεις ακούσει και το ‘χεις δει γραμμένο;

Κάθε ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς ισοδυναμεί με νέους στόχους, νέα όνειρα και νέες προσδοκίες. Είναι ο καιρός που αφήνεις πίσω τις λανθασμένες επιλογές, μια και καλή, και σχεδιάζεις το success story της επόμενης ημέρας!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Και φυσικά ποτέ μα ποτέ από τα σχέδια σου δεν λείπουν οι υποσχέσεις για καλύτερη διατροφή και περισσότερη γυμναστική! Έτσι δεν είναι;

Λίγο η αίσθηση του καινούργιου της νέας χρονιάς που μοιάζει με Δευτέρα, λίγο η πρόθεση να βελτιώσεις τη ζωή σου που σε αναζωογονεί, λίγο οι τύψεις από τα φαγητά των εορτών που σε καταδυναστεύουν, σε κάνουν να θέτεις στόχους που μπορεί να μην είναι ρεαλιστικοί και να τους παρατήσεις νωρίς γεμάτος απογοήτευση.

Φέτος προσπάθησε να θέσεις στόχους βραχυπρόθεσμους που θα σου χαρίσουν μικρές νίκες και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Επίλεξε συνήθειες που θα σε βελτιώσουν και θα μεγαλώσουν το χαμόγελο σου. Προσπάθησε στις επιλογές σου να συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Επιδίωξε να μοιραστείς τους στόχους σου ώστε να νιώθεις κάποια δέσμευση ως προς την υλοποίηση τους. Τέλος, μη διστάσεις να συμβουλευτείς τους ειδικούς στο είδος, πριν κάνεις μια νέα αρχή.

Η ομάδα του δικτύου μας και οι συνεργάτες μας παραμένουν στη διάθεση σου για να συζητήσετε οτιδήποτε σε απασχολεί, και να σου προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις!

Είναι καλύτερο να κάνεις κάθε μέρα 30′ την άσκηση που σου αρέσει και σε τονώνει για όλο το χρόνο, παρά να ακολουθείς σκληρή προπόνηση 60′ επτά ημέρες την εβδομάδα, για τρεις μήνες μόνο.

Εμείς θα είμαστε και πάλι κοντά σας καθημερινά με τα online classes, από τη Δευτέρα 11/01. Μείνετε συντονισμένοι σε όλα τα μέσα επικοινωνίας μας για το πρόγραμμα!

Ευχόμαστε να έχετε μια υπέροχη χρονιά!

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food