Μια ακόμη δυναμική εβδομάδα ξεκινάει! Εμείς θα φροντίσουμε και πάλι να μη σας λείψουν τα αγαπημένα σας μαθήματα. Για μία ώρα κάθε μέρα βρισκόμαστε στην εικονική αίθουσα μας, σαν να μη σταματήσαμε ποτέ να γυμναζόμαστε παρέα! Καλέστε και τους φίλους σας, τα προγράμματα μας είναι ανοιχτά για όλους!

Μην ξεχνάτε να κοιμάστε καλά, να προσέχετε τα γεύματα και τη διατροφή σας, να ενυδατώνεστε αρκετά και φυσικά να κινείστε! Κάθε μέρα υπάρχει η ευκαιρία, ακόμη και αν δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε την ώρα της προπόνησης για τον εαυτό σας, να βγείτε για μια βόλτα, να κάνετε λίγες διατάσεις ή, ακόμη καλύτερα, να κάνετε για 20′-30′ ένα πρόγραμμα γυμναστικής!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Για τα Online προγράμματα αυτής της εβδομάδας, αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Εάν δεν προλαβαίνετε τα online στις 18:00, μπορείτε να βρείτε όλες τις προπονήσεις OnDemand στο κανάλι μας στο Youtube και τα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber. Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Σας περιμένουμε με χαρά!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – –

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food