Zoom Workout Info Week 8/2021

0
517

Με διάθεση ιδιαίτερα ανεβασμένη για την εβδομάδα που έρχεται, σχεδιάσαμε το νέο μας πρόγραμμα που θα σας απογειώσει! Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, αποθηκεύστε τον κωδικό και προσκαλέστε τους φίλους σας να συμμετέχουν! Στα μαθήματα μας μπορούν να συμμετέχουν όλοι δωρεάν!

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, έχουμε να σας πούμε ότι η γυμναστική με τον/την σύντροφο σας, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για εσάς και τη σχέση σας! Μερικά από αυτά:

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;
  • περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί με κοινό στόχο
  • η παρουσία του/της σας ενθαρρύνει για καλύτερες επιδόσεις
  • αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σας και η φυσική έλξη μεταξύ σας και
  • ενισχύεται ο συναισθηματικός σας δεσμός!

Στείλτε του/της λοιπόν αυτό το άρθρο και προγραμματίστε τις κοινές σας προπονήσεις!

Για τα Online προγράμματα αυτής της εβδομάδας, αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Εάν δεν προλαβαίνετε τα online στις 18:00, μπορείτε να βρείτε όλες τις προπονήσεις OnDemand στο κανάλι μας στο Youtube και τα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber. Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Σας περιμένουμε με χαρά!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – –

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food