Μας αρέσει πολύ που το ενδιαφέρον σας για τα online classes μας παραμένει αμείωτο και η συμμετοχή σας ενεργή. Για αυτό και προσπαθούμε, παρά τις αντιξοότητες, να μένουμε συνεπείς στο καθημερινό μας ραντεβού!

Πολύ σημαντικό όμως παραμένει το να γυμναζόμαστε όλοι με ασφάλεια. Καθώς λοιπόν δεν έχουμε την ευκαιρία να σας παρακολουθούμε και να φροντίζουμε για την ασφαλή εκγύμναση σας, σας παραθέτουμε κάποια tips από τους γυμναστές μας για την αποφυγή τραυματισμών.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

1) Επιλέξτε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Και με αυτό δεν εννούμε τίποτε άλλο από το να μην υπερβάλλουμε με την επιβάρυνση. Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε μυϊκή ομάδα έχει διαφορετικές δυνατότητες και είναι καλύτερο να κρατάμε ένα μικρό μπουκάλι νερού, ενώ εκτελούμε πολύ σωστά μια άσκηση απομονώνοντας τον μυ, παρά να πάρουμε μια 6άδα και να μας παρασέρνει το βάρος της.

2) Προσέξτε ποιον ακολουθείτε. Είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τις γνώσεις και το ενδιαφέρον του γυμναστή που επιλέγετε να σας καθοδηγήσει, ακόμη και πίσω από μια οθόνη, και να μην παρασύρεστε από μόδες και influencers.

3) Μετρήστε τους σφυγμούς σας. Δεν είναι όλες οι ασκήσεις για όλους, ούτε όλοι για όλες τις ασκήσεις. Επειδή μπορεί να παρασυρόμαστε από την ένταση της προπόνησης ή την παρακίνηση του γυμναστή, είναι σημαντικό να ελέγχουμε την κατάσταση μας. Το πιο απλό τεστ είναι να δοκιμάσετε να μιλήσετε ενώ είστε στο pick. Αν μπορείτε να μιλήσετε χωρίς να κόβεται η αναπνοή σας, τότε συνεχίστε ακάθεκτοι!

4) Εξελίξτε έξυπνα το ασκησιολόγιο σας. Αν για παράδειγμα οι κάμψεις σας φαίνονται πια εύκολες, προσθέστε βάρος με ένα σακίδιο, ρίξτε την ταχύτητα εκτέλεσης ή αλλάξτε την κλίση των ποδιών, πριν προχωρήσετε σε κατακόρυφες κάμψεις! Υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορούν να σας δυσκολέψουν, χωρίς να ρισκάρετε κάποιον τραυματισμό!

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία με το προσωπικό μας μέσω του email μας, για οτιδήποτε σας απασχολεί!

Για τα Online προγράμματα αυτής της εβδομάδας, αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Εάν δεν προλαβαίνετε τα online στις 18:00, μπορείτε να βρείτε όλες τις προπονήσεις OnDemand στο κανάλι μας στο Youtube και τα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber. Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Σας περιμένουμε με χαρά!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – –

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food