Zoom Workout Info Week 13/2021

0
332

Όσο η καραντίνα και ο εγκλεισμός μας στο σπίτι συνεχίζεται, εμείς επιμένουμε να γυμναζόμαστε καθημερινά. Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο για να κινείται και όχι για να κάθεται. Ο περιορισμός των δραστηριοτήτων μας όμως, μας οδηγεί μοιραία στο να περνάμε πολλές ώρες στον καναπέ. Σε τι μας επηρεάζει αυτό;

  1. Χάνουμε την καρδιοαναπνευστική μας ικανότητα, καθώς το σώμα μας έχει μειωμένες απαιτήσεις από την καρδιά μας, η οποία είναι ένας μυς που χρειάζεται επίσης συστηματική άσκηση για να παραμένει σε φόρμα!
  2. Κάθε μέρος του σώματος υπόκειται στις επιπτώσεις της γήρανσης, και ο εγκέφαλος δεν αποτελεί εξαίρεση. Η άσκηση και οι ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκειά της, συμβάλλουν στη βελτίωση της μνήμης και την άμυνα των ασθενειών του εγκεφάλου που σχετίζονται με την ηλικία.
  3. Σε αυτή την αρνητικά φορτισμένη περίοδο, η πνευματική μας υγεία και ευεξία δεν αποτελεί προτεραιότητα, ωστόσο μπορεί να απογειωθεί με μια καθημερινή ρουτίνα άσκησης.
  4. Η πυκνότητα των οστών και η ευκαμψία της σπονδυλικής στήλης πλήττονται άμεσα. Η άσκηση έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην υγεία των οστών και των αρθρώσεων, επιβραδύνει την οστεοπόρωση και βελτιώνει την ποιότητα ζωής μας.

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία με το προσωπικό μας μέσω του email μας, για οτιδήποτε σας απασχολεί!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Για τα Online προγράμματα αυτής της εβδομάδας, αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Εάν δεν προλαβαίνετε τα online στις 18:00, μπορείτε να βρείτε όλες τις προπονήσεις OnDemand στο κανάλι μας στο Youtube και τα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber. Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Σας περιμένουμε με χαρά!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – –

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food