Αλήθεια ποια είναι η σχέση σας με το νερό;

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νερού που ήταν στις 22/03, σας θυμίζουμε ότι η σωστή ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική. Βοηθάει στη καλή λειτουργία των ζωτικών οργάνων του σώματος, διατηρεί το δέρμα λαμπερό και συμβάλλει δραστικά στα επίπεδα ενέργειας και φυσικής κατάστασης. Για αυτό και για πολλούς άλλους λόγους, σας δίνουμε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε το νερό στην καθημερινή σας ρουτίνα:

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;
  • Πιείτε ένα ποτήρι νερό αμέσως μόλις ξυπνήσετε το πρωί. Αυτό θα σας ενυδατώσει και θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε πιο γρήγορα.
  • Επενδύστε σε ένα μεγάλο και πολύχρωμο μπουκάλι-παγούρι. Μπορεί να σας φανεί φαιδρό αλλά βλέποντάς το και μόνο θα θέλετε να πιείτε λίγο νερό.
  • Προσθέστε γεύση στο νερό σας αν θέλετε κάτι διαφορετικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε μερικά κομμάτια αγγουριού ή λίγες σταγόνες λεμόνι.
  • Κατεβάστε μια εφαρμογή για να σας υπενθυμίζει να πίνετε νερό ανά κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.*

Εσύ, λοιπόν, ακόμη να πιεις ένα ποτήρι;

Για τα Online προγράμματα αυτής της εβδομάδας, αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Εάν δεν προλαβαίνετε τα online στις 18:00, μπορείτε να βρείτε όλες τις προπονήσεις OnDemand στο κανάλι μας στο Youtube και τα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber. Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

Σας περιμένουμε με χαρά!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – –

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team


*πηγή: https://www.restartdiet.gr/water

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food