Όλο αυτό το διάστημα των κλειστών γυμναστηρίων, μένουμε καθημερινά δίπλα σας με την αμέριστη βοήθεια των γυμναστών του δικτύου μας, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα επικοινωνίας μας.

Μπορεί να μην είναι εφικτό να γυμναστούμε παρέα στους χώρους των γυμναστηρίων μας, με όλες μας τις ανέσεις και τις σωστές προδιαγραφές, είναι αναγκαίο όμως να μένουμε δυνατοί. Με τη συνεργάτιδα εταιρία Les Mills Greece, κορυφαία παγκοσμίως στο Group Training, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για γυμναστική και αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, εγκαινιάζοντας μία νέα υπηρεσία Online προπονήσεων, το CONTENT.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Με τη νέα αυτή υπηρεσία έχετε στη διάθεση σας αγαπημένα Releases από Body Pump, Body Combat, Body Attack, Body Balance, LM Core (CxWorx) και όλη σειρά του LM Grit από τους κορυφαίους National Trainers της Les Mills και σε άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου! Έχετε επίσης στη διάθεση σας τα workouts των αγαπημένων σας γυμναστών του δικτύου μας μέσω zoom, αλλά και οτιδήποτε επόμενο ετοιμάσουν αποκλειστικά για εσάς!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Συνδεθείτε δωρεάν από τον παρακάτω σύνδεσμο και πάρτε μια πρώτη γεύση των workouts ενώ η βάση μας θα ανανεώνεται συνεχώς. Κάθε τρεις μήνες η βάση μας θα εμπλουτίζεται με  όλα τα νέα Releases, όπως ακριβώς συνέβαινε και στα γυμναστήρια μας! Επίλεξε το είδος της προπόνησης που σου ταιριάζει, διάλεξε την ένταση και τον εξοπλισμό σου και καλή διασκέδαση!

Κάντε την δωρεάν εγγραφή σας εδώ

Μας αρέσει να σας γεμίζουμε κίνητρα που θα διατηρήσουν καλή τη φυσική σας κατάσταση και την ψυχολογία σας στα ύψη! Είμαστε μαζί σε όλο αυτό και θα παραμείνουμε ως το τέλος του!

Με αγάπη

Gymnasium Team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food