Η άνοιξη, εκτός από μεγαλύτερες ηλιόλουστες ημέρες, μας φέρνει και πολλά και νόστιμα φρούτα και λαχανικά. Αυτά μας προσφέρουν πολύτιμες βιταμίνες, φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Κυρίως όμως, δίνουν χρώμα στα πιάτα μας! Τα χρωματιστά φαγητά είναι συνήθως και τα πιο υγιεινά, ενώ χορταίνουν τόσο το στομάχι όσο και το “μάτι”.

Φρόντισε λοιπόν να μη λείπουν από τη καθημερινή σου διατροφή τα χρώματα της ίριδας. Ιδίως εάν νηστεύεις και δεν είσαι σίγουρος ότι λαμβάνεις όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός σου. Επιπλέον ένα ήπιο πρόγραμμα γυμναστικής θα συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού σου. Άλλωστε το καλοκαίρι είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζεις!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Για τα Online προγράμματα αυτής της εβδομάδας, αποθηκεύστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://zoom.us/j/98862076974

Εάν δεν προλαβαίνετε τα online στις 18:00, μπορείτε να βρείτε όλες τις προπονήσεις OnDemand στο κανάλι μας στο Youtube και τα workouts χωρίς εξοπλισμό, στην εφαρμογή Gymnasium Fitness App (δωρεάν για τα μέλη του δικτύου μας).

Μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω mail και να συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Viber. Μας αρέσει πολύ όταν επικοινωνούμε και ακούμε τις προτάσεις σας!

– – – – – – – – – – – – – MORE – – – – – – – – – – – – –

Διαβάστε περισσότερες οδηγίες για τη σύνδεση σας στην πλατφόρμα Zoom.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το live class από το κινητό σας, είναι απαραίτητο να έχετε κατεβάσει προηγουμένως τη δωρεάν εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings που υπάρχει στο Play Store για Android λειτουργικό, και στο App Store για iOS λειτουργικό.

     

Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε το live class από υπολογιστή desktop ή laptop, αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω browser σας (Chrome, Firefox, iExplorer,  Edge, Safari). Είναι πιθανό να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε ένα όνομα και το email σας.

Μόλις εισέλθετε και καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης η κάμερα και το μικρόφωνο σας θα είναι απενεργοποιημένα. Αν θελήσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε μπορείτε να το σημειώσετε στο chat και στο τέλος του μαθήματος θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.

Gymnasium team

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food