Τα γυμναστήρια σαν μονάδες παροχής υπηρεσιών σωματικής άσκησης συμβάλλουν σημαντικά στην προαγωγή της υγείας και των φυσικών ικανοτήτων του ανθρώπου.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, με την καθιέρωση της επετείου National Fitness Day “BE ACTIVE DAY” και σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων συμμετέχουμε σε μια σειρά δράσεων για την αναβάθμιση της σωματικής άσκησης και των γυμναστηρίων.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, την κοινωνική απομόνωση και τους περιορισμούς λόγω έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας, θα προχωρήσουμε στην γιορτή μας την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα γυμναστήρια Gymnasium συμμετέχουν με ανοιχτά προγράμματα άσκησης για όλους όσους επιθυμούν, με δώρα #beactive και άλλα! Επίλεξε το γυμναστήριο που σε εξυπηρετεί και δες πού θα ήθελες να συμμετέχεις! Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις εδώ.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η σωματική άσκηση ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. Ας προσπαθήσουμε να εθίσουμε όσους περισσότερους μπορούμε στην άθληση!

#gymnasium #γυμνάζουμε_χαμόγελα #beactive

ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ;
Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Η πανευρωπαϊκή αυτή εκστρατεία αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους Ευρωπαίους ώστε να ενεργοποιηθούν (#BeActive) κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να ενθαρρυνθούν να παραμείνουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
ΓΙΑΤΙ;
Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η ανάγκη μιας φυσικής θωράκισης της υγείας των ευρωπαίων πολιτών αποτελεί πρωτεύον στόχο. Ο αθλητισμός και η σωματική άσκηση συμβάλλουν σημαντικά στην υγεία και ευεξία των ευρωπαίων πολιτών. Ωστόσο, το επίπεδο της σωματικής άσκησης παρουσιάζει στασιμότητα και, σε ορισμένες χώρες, ακόμη και υποχώρηση. Η ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού αποτελεί μια απάντηση στην πρόκληση αυτή. Η έλλειψη σωματικής άσκησης έχει όχι μόνο αρνητικές συνέπειες στην κοινωνία και στην υγεία των πολιτών, αλλά και οικονομικό κόστος.
Πρόγραμμα της Ε.Ε για την προώθηση της άθλησης και της υγιούς διαβίωσης

 

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;
Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food