Το εντυπωσιακό γυμναστήριο μας στον Εύοσμο ανακαινίζεται!

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις μας στο μεγαλύτερο γυμναστήριο του δικτύου Gymnasium! Το Gymnasium Ευόσμου! Με μοναδικό σκοπό μας την αναβάθμιση του κτιρίου και των υπηρεσιών μας, σας παρουσιάζουμε με χαρά μερικές από τις εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί.

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

 

 

Τοποθετήσαμε σε όλη τη σάλα του γυμναστηρίου νέας τεχνολογίας αθλητικό δάπεδο, το οποίο απορροφάει κραδασμούς και συμβάλλει στην ασφαλή προπόνηση σας, είναι αντιμικροβιακό ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει τον σχεδιασμό του χώρου.

 

 

Η διαρρύθμιση των οργάνων αναδιαμορφώθηκε για την αποδοτικότερη προπόνηση σας και βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του χώρου. Θα ακολουθήσουν διαγραμμίσεις και εμπλουτισμός του εξοπλισμού μας, που επιτρέπουν να εντάξετε νέο ασκησιολόγιο στη ρουτίνα της προπόνησης σας.

 

 

Δε σταματήσαμε όμως εδώ! Προχωρήσαμε με εικαστική παρέμβαση σε όλο το γυμναστήριο με νέες ταπετσαρίες και τεχνοτροπίες που ευνοούν την καθαρή ατμόσφαιρα με αντιμικροβιακή δράση. Οι εργασίες μας συνεχίζονται με συντήρηση σε κλιματισμό και εξαερισμό, ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα ασφαλείας!

 

Ακόμη, ανανεώσαμε πλήρως το Studio Pilates μας! Νέος μεγαλύτερος χώρος, νέο δάπεδο και περισσότερα Reformer για την καλύτερη ποιότητα της προπόνησής σας! Η αγαπημένη σας υπηρεσία στον νέο της χώρο που θα λατρέψετε!

Πάρτε μια πρώτη γεύση των αλλαγών μας από το παρακάτω βίντεο και θα επιστρέψουμε πολύ σύντομα με την ολοκλήρωση όλων των χώρων του γυμναστηρίου!

Ναι, δεν τελειώσαμε ακόμη! Μείνετε εδώ μαζί μας για να δείτε πρώτοι όλες μας τις αλλαγές! Θα χαρούμε αν μας πείτε τις εντυπώσεις σας!

Με αγάπη και μεράκι

Η ομάδα του Gymnasium Ευόσμου.


Gymnasium Ευόσμου

Ελευθερίας 53 Νέα Πολιτεία  •τηλ.: 2310661608

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 8:00-23:00, Σάββατο 12:00-20:00

Σύνδεσμος συνδρομών eshop.gymx.gr

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food